belevenis van clubslet in nacht van donderdag op v

belevenis van clubslet in nacht van donderdag op v
om 22oo uur zat ik lekker naakt achter bullchat op zoek naar wat geils voor de nacht, ik had eerder deze week al kennis gemaakt met iemand die me graag als travoslet wilde neuken en onderspuiten. Hij zou ook vandaag weer op bullchat aanwezig zijn zodat we wat af konden spreken. om ongeveer 23:15 verscheen hij op de chat en hij was inderdaad nog steeds erg geil op mij als travoslet en wilde daten op zandpad langs kanaal bij kriekampen. even elkaar op de chat opgegeild en afgesproken om 00:30 uur. ik had me al lekker gespoeld dus was klaar om flink doorgeneukt te worden. mmmmm ik had er zin in.
Ik verkleedde me zelf als travoslet in mijn geile roze lieslaarzen, leren rokje en leren korset en mijn netcatsuit, zag er weer geil uit. Ik besloot om ook mijn leeruitrusting mee te nemen en wat speeltjes zoals pomp tepelklemmen, water en mijn kan met slang om te spoelen. je weet immers nooit. en had plan om na date door te gaan naar lage aard waar het op donderdag leeravond is.
ik was om 00:30 op de afgesproken plek en deed vast mijn geile travomasker met paardenstaart op, legde condooms klaar, smeerde mijn geile kut vast in en nu maar wachten op mijn date. 5 minuten later zag ik koplampen verschijnen en daar kwam hij aan. Hij stapte uit en bood meteen zijn pik aan en graaide onder mijn rokje. al snel zat ik op mijn knieën en pijpte ik zijn heerlijke pik lekker hard. na tijdje vond ik het tijd voor meer dus deed verleidelijk een condoom om zijn pik en keerde hem mijn kont toe. zijn lekkere harde lul vond meteen het gat en heerlijk begon hij mij te neuken, steeds dieper en harder. hhmmmmm heerlijk, ik nam wat snuiven poppers en liet me helemaal gaan. na een tijd flink doorgeneukt te zijn trok hij zijn pik eruit, verwijderde het condoom en stopte zijn pik in mijn bek en duurde dan ook niet erg lang voor hij mij mond vol spoot met zijn heerlijke zaad.
helaas moest hij meteen gaan want had nog wel meer gewild, ik maakte nog wat foto’s van mijn outfit en ging toen op weg naar lage aard. omdat het leeravond was besloot ik onderweg op een landweggetje me toch maar om te kleden in leeroutfit. toen ik omgekleed was was ik zo geil dat ik iets verderop een bankje zag staan en ging daar even lekker geilen. ik snoof via poppermasker heerlijk aan de poppers en werd super geil en hoerig voor zover ik dat al niet was. ook zette ik de pomp op mijn pik en ballen zodat ik lekker dik naar lage aard kon. ik maakte ook nog even van de gelegenheid gebruik om me kut extra te spoelen, vulde mijn spoelkan, stopte canule in mijn kut en zette kraantje aan, ik zat op mijn knieën op de grond en kan stond op de auto, heerlijk voelde ik het water mijn darmen in stromen tot hele liter water inmijn darmen was verdwenen. ik verwijderde canule en slang en ging op mijn knieën op straat liggen en perste uit alle macht het water uit mijn kut mmmmmmm ik was klaar voor bezoekje aan lage aard.
Op lage aard aangekomen stond het vol met auto’s, wel 30 stuks maar ja wat wil je met dit weer. ik stapte uit auto in mijn chaps en bodyharnass en verdween door deur in hek naar bos achter parking en werd gelijk achtervolgd en voor ik het wist stond ik tegen een boom en verdween er een lekkere pik in mijn kut, heerlijk werd ik geneukt en spoot hij zijn zaad in condoom in mijn kut, ik voelde zijn lul kloppen, heerlijk was dat , op zo een moment verlang ik toch wel naar baresex maar ja veiligheid voor alles.
ik liep door bos en pijpte wat mannen leeg, aanbod genoeg en ik viel in smaak in mijn outfit. Iets verder op stond een groepje mannen die me wenkte, ik liep er op af en moest al snel bukken en een pik zuigen, toen ik dat deed voelde ik gelijk een dikke lul tegen mijn kut aan duwen en verdween die pik diep mijn kut in, even controleren of er condoom omheen zat en gelukkig was dat het geval dus hij kon vrolijk doorgaan en zo werd ik geneukt terwijl ik een andere pik aan het leegzuigen was. Dit was goddelijk. Moe, voldaan en nat van het zweet en sperma ging ik uiteindelijk huiswaarts.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir