Cola, Chips en Seks

Asian

Cola, Chips en Seks

Ik schatte hen allebei zo tegen de dertig. De ene had kort, blond haar, was groot en behoorlijk mollig (om niet te zeggen een beetje dik). De andere had halflange, licht golvende, donkere lokken, was een stuk kleiner en ook tamelijk gevuld, maar toch iets minder dan haar vriendin.
Iedere keer wanneer ik bij de twee langs ging, hoopte ik hen in hun bikini of badpak aan te treffen, zodat ik onbelemmerd uitzicht had op hun lekkere, mollige lijven.
De twee jonge vrouwen hadden voor een paar weekjes een caravan gehuurd op de seizoenscamping, waar ik samen met mijn ouders verbleef. Aangezien de beide dames altijd erg aardig tegen me waren (en ik enorm op hen geilde!), ging ik iedere dag wel even bij hen op bezoek. Mijn moeder had al gezegd, dat ze me maar gewoon weg moesten sturen als ze last van me hadden, maar de twee vrouwen leken het juist wel leuk te vinden, zo’n schattig jochie dat zo vaak bij hen langs kwam. Ze trakteerden me op cola en chips en kletsten gezellig wat met me.

Wanneer de blonde Ellen zich voorover boog om een glas cola voor me op tafel te zetten, voelde ik mijn lul verstijven bij de aanblik van haar immense tieten, die grotendeels uit haar badpak puilden. Als ik dan ook nog de contouren van haar tepels kon ontwaren in de dunne lycra stof, barstte mijn lul haast uit mijn zwembroek!
De donkere Marian had aanmerkelijk kleinere borsten, maar wel zeer forse tepels zo kon ik door het minuscule bovenstukje van haar bikini heen zien. Maar iets anders aan haar maakte me nog véél geiler: Vanuit de bovenrand van haar bikinibroekje groeide een smal streepje van zwarte haartjes over het midden van haar bolle buikje tot rond haar navel. De aanblik van die donkere haartjes, die scherp contrasteerden met haar onwaarschijnlijk bleke huid, bezorgde me onveranderlijk een enorme erectie, die ik dan met mijn handen voor mijn kruis onhandig probeerde te verbergen.
Ook haar onderarmen waren flink behaard en ik concludeerde, dat ze wel een enorme bos haar op haar kutje moest hebben! En inderdaad, toen ze me (bewust of onbewust) een blik tussen haar benen gunde, zag ik hoe de donkere haartjes vanuit het kruis van haar bikinibroekje tevoorschijn kwamen en doorgroeiden op de binnenkant van haar dijen.
Ik kon maar niet bepalen op wie van de twee ik nou het meest geilde, op de harige Marian of op de meer dan voluptueuze Ellen. Ze maakten me allebei onnoemelijk geil!

‘s Avonds in bed lag ik me steevast als een bezetene af te trekken, denkend aan de beide mollige vrouwen. Nadat ik dan mijn sperma in een zakdoek gespoten had, vroeg ik me af, wat nu precies de relatie tussen deze twee was. Waren ze misschien lesbisch of waren het gewoon goede vriendinnen? En zouden ze misschien ook wel eens iets met elkaar doen (zoals ik dat ook met mijn vriendjes deed)? In gedachten zag ik hun lekkere, mollige, blote lijven al dicht tegen elkaar aan liggen, terwijl ze elkaar hartstochtelijk zoenden of zelfs aan elkaars kutjes likten! Deze gedachte maakte me zó geil, dat ik me een tweede (en vaak ook een derde) maal moest aftrekken.
Ik nam me voor uit te vissen, hoe het nu precies zat tussen die twee en ik besloot mijn jeugdige charmes in te zetten, om te kijken of er misschien iets meer in zat dan alleen maar cola en chips…

Op een ochtend klopte ik al vroeg op de deur van hun caravan. Het beloofde weer een warme dag te worden en ik was dan ook slechts gekleed in een zwembroek en een t-shirt. Het duurde vreselijk lang voordat er werd opengedaan. Ik vermoedde, dat de beide dames nog in bed lagen. Alleen al de gedachte aan die twee samen in het enige bed van de caravan, was voldoende om mijn lul tot maximale stijfheid te doen groeien!
-Ik was op een leeftijd dat de hormonen door mijn lijf gierden en ik was vrijwel permanent geil. Mijn lul leek een geheel eigen leven te leiden en ik had geen enkele controle over het groeien en krimpen van mijn geslacht. Ik kreeg vaak op de meest ongelegen momenten een erectie.-
Ik stond dan ook met een flinke bobbel in mijn zwembroek, toen er na wat gestommel uiteindelijk werd opengedaan en Marian in de deuropening verscheen. Ze was slechts gekleed in een dun hemdje en een slipje. “Jij bent er vroeg bij”, lachte ze. “Kom maar even binnen, want wij zijn nog niet aangekleed.” (Normaal zaten we meestal buiten).
Haar forse tepels priemden brutaal door de dunne stof van haar hemdje heen en ik meende, dat ik haar blik even goedkeurend over de bobbel in mijn zwembroek zag glijden. Toen ze zich omdraaide, zag ik aan het labeltje op haar kont, dat ze haar slipje binnenstebuiten aanhad. Ik veronderstelde, dat ze het samen met haar hemdje inderhaast had aangeschoten, toen er aan de deur geklopt werd.
Marian nam plaats op de smalle bank en ik ging naast haar zitten, terwijl Ellen in haar badjas aan het piepkleine aanrechtje koffie stond te zetten en voor mij cola inschonk. Vanwege de vermeende seksuele spanning die in de lucht hing (en omdat mijn lul zo vreselijk knelde in mijn zwembroek), schoof ik onrustig wat op de bank heen en weer. Daarbij raakte mijn blote been dat van Marian onder tafel. Het bracht me enigszins in verwarring. Toch bleef ik daarna de hele tijd, zogenaamd per ongeluk, maar in feite heel doelbewust, tegen haar aan schuiven. Het gevoel van mijn blote huid tegen haar zachte, naakte been wond me zó op, dat mijn lul nu op zijn aller-, allerstijfst was! Marian deed alsof ze niets merkte en liet het glimlachend toe.

Toen Ellen koffie (en voor mij een glas cola) op tafel zette, viel haar badjas een stukje open en werd een gedeelte van haar enorme, blote borsten zichtbaar. Ik wist welhaast zeker, dat ze naakt was onder haar badjas. Die wetenschap maakte me zo mogelijk nòg geiler dan ik al was en ik moest onder tafel even ongemerkt mijn lul herschikken omdat hij zo pijnlijk knelde in mijn zwembroek!
Zwijgend dronken zij hun koffie en ik mijn cola, terwijl ik er op zat te broeden, hoe ik mijn vragen eens zou gaan inkleden. Vóór ik daar uit was, stond Ellen echter al op en zei: “Ik ga even douchen.” Ze pakte een handdoek en een washandje, zocht wat toiletspullen bij elkaar en verliet de caravan op weg naar het toiletgebouw.

“Zo, daar zitten we dan”, giechelde Marian een beetje nerveus. “Ja, daar zitten we dan”, stamelde ik, niet wetend wat ik anders moest zeggen.
Een poosje bleef het stil, tot Marian onomwonden vroeg: “Jij geilt op ons, hè?” Ik kreeg een kop als een boei en stotterde: “J… ja, b… behoorlijk.” “Geeft niks, hoor, lieve jongen”, glimlachte ze en ze boog zich naar me over, om me een stevige knuffel te geven. Toen ze haar armen om me heen sloeg, maakte ik meteen handig ‘misbruik’ van de situatie door mijn gezicht tegen één van haar borsten te vleien en in haar snel verhardende tepel te happen door de stof van haar hemdje heen. “Ho, ho, rustig aan!” lachte Marian, een beetje overrompeld door mijn onbeholpen avances. Ik liet me echter niet afschrikken, lichtte haar shirtje een stukje op en streelde teder het smalle streepje van zwarte haartjes op haar buik. Dat vond ze wèl goed en ze kreunde zachtjes, terwijl mijn vingers over haar bleke huid en het spoor van donkere haartjes gleden. Ik geloof, dat ik nog nooit eerder zó onnoemelijk geil was geweest als nu!
Toen durfde ik eindelijk mijn vraag te stellen: “Zijn jullie… ehh… lesbisch?” Marian begon te lachen en antwoordde: “Nee, hoor. Wij zijn gewoon goede vriendinnen.” Ik liet me niet uit het veld slaan en voegde er nog aan toe: “Maar jullie doen wel dingen met elkaar, zoals ik met mijn vriendjes?”
Er verscheen een diepe blos op haar wangen en ik wist, dat ik het bij het rechte eind had! Mijn vraag handig ontwijkend vroeg Marian: “Oh, ja? Wat voor dingen doe jij dan met je vriendjes?” Ik vond, dat het gesprek de goede kant op ging en dat gaf mij voldoende moed om te antwoorden: “Nou gewoon, ehh… een beetje aftrekken en zo!” Marian wierp een blik op de enorme bult in mijn zwembroek en giechelde toen: “Op deze manier, bedoel je…?”

Vóór ik wist, wat er gebeurde, liet ze haar hand in mijn zwembroek glijden en omvatte mijn keiharde geslacht! Met haar andere hand trok ze mijn zwembroek een stukje naar beneden, zodat mijn stijve lul nu in al zijn glorie te bewonderen was. Duidelijk onder de indruk van het formaat riep ze uit: “Zo! Jij hebt al een flinke, zeg!” Ik glom van trots. Ik mocht dan nog maar een jochie zijn, mijn geslacht had al wel volwassen afmetingen! Marian begon me met langzame, plagende bewegingen af te trekken. Het was absoluut verrukkelijk!
Overmoedig geworden van pure geilheid, durfde ik nu mijn hand ook wel in haar slipje te laten glijden. Ze liet het toe! Ze spreidde zelfs haar benen een beetje, zodat ik er beter bij kon. Het duurde even voordat ik in het woud van schaamhaar haar ingang gevonden had, maar zodra mijn vingers haar warme, zachte schaamlippen voelden, liet ik mijn vinger in haar kutje glijden. Ze was zelfs al een beetje nat!
Terwijl ik haar vingerde, versnelde Marian haar aftrekbewegingen. Toen hield ik het haast niet meer! Ik wist, dat ik een orgasme nu niet lang meer zou kunnen tegenhouden. Ik had me al dagenlang lopen opgeilen aan de beide dames en dat kwam nu tot een ontlading! Mijn ballen begonnen te tintelen, rillingen van genot schoten langs mijn ruggengraat omhoog, ik trilde over mijn hele lichaam! En toen kwam het:

In meerdere sierlijke bogen spoten de klodders sperma tot op mijn borst, waar ze donkere vlekken in mijn t-shirt achterlieten! Marian slaakte een kreet van bewondering, toen deze krachtige zaadfontein plotseling tevoorschijn spoot! Toen na ongeveer een tiental seconden de intensiteit van de spermastralen begon af te nemen, rukte Marian nog steeds verwoed aan mijn lul. De laatste zaadklodders landden op haar hand.
Juist op het moment dat mijn sperma boven de tafel uit spoot, zag ik vanuit mijn ooghoeken de caravandeur opengaan en Ellen naar binnen stappen. Snel liet ik mijn hand uit Marians broekje glippen.
Met één blik overzag Ellen de situatie, ze wachtte even tot ik uitgespoten was en schreeuwde toen tegen haar vriendin: “Schaam jij je niet? Met zó’n klein jongetje!!!”
Verontwaardigd sprong ik op en riep boos: “Ik ben helemaal geen klein jongetje meer!” Ik was me er echter heel goed van bewust, dat mijn zwembroek nog op mijn knieën hing en dat mijn nog immer stijve lul fier vooruit wees! Ellen wierp een blik op mijn gezwollen geslacht. Toen brak er een glimlach door op haar gezicht en ze zei: “Nee, dat zie ik!”

Achter me hoorde ik Marian op verontschuldigende toon zeggen: “Die arme jongen stond haast op knappen! Ik móest hem er wel even vanaf helpen!” Ellen knikte begrijpend en mompelde: “Ik snap het.” Ik keek haar met mijn grote, blauwe ogen smachtend aan. Het werkte! Ze blikte vertederd terug en nam me in haar armen om me eens lekker te knuffelen.
-Die uitwerking had ik met mijn innemende verschijning (tenger en klein van stuk, grote, helblauwe ogen en lange, donkere krullen) wel vaker op volwassen vrouwen. Die eigenschappen had ik al vroeg leren ‘misbruiken’. Uiteindelijk smolten ze allemaal voor me!-
Ik vleide mijn gezicht tegen Ellens zachte borsten in haar openvallende badjas. Ik voelde haar tepels verstijven tegen mijn wang en ik wist, dat ik op de goede weg was. Heel zachtjes streelde ze teder mijn haar.
Ik besefte, dat zo lang ik het lieve, schattige jochie bleef spelen, ik heel wat gedaan kon krijgen van deze twee vrouwen. De naïeve, onbevangen Marian was geen enkel probleem geweest. Bij haar was het haast vanzelf gegaan, véél makkelijker dan ik vooraf had durven hopen.
Nu de andere nog! Ik realiseerde me dat de nuchtere, sceptische Ellen wat moeilijker zou zijn. Toch wist ik, dat het slechts een kwestie van tijd was, vóórdat ook zij zou zwichten…

“Trek eerst dat vuile t-shirt maar eens uit”, zei Ellen, “dan zal ik het even door een sopje halen.” Toen ze het aanpakte draaide ze zich om en snuffelde stiekem even aan het met sperma bevlekte shirt, vóór ze het zorgvuldig uitspoelde in de gootsteen van het kleine aanrechtje. Dat leek me wel een goed teken. Daarna hing ze het op het wasrekje buiten om te drogen.

Wat later zat ik in mijn blote bast achter een groot glas cola en een schaaltje chips, geflankeerd door de beide vrouwen. De dames hadden zich achter het gordijn, dat het slaapgedeelte van de rest van de caravan afschermde, even omgekleed. Toen één van hen daarbij het gordijn raakte, had ik door een smal kiertje zelfs even een glimp van Ellens imposante, blote billen opgevangen. Ook al was het maar een fractie van een seconde geweest, het was voldoende om me al weer geil te doen worden. Marian droeg nu haar bikini en Ellen, die zich een beetje schaamde voor haar enorme buik, haar badpak.
Ze vonden het allebei heerlijk om me te verwennen en streelden me bijna onophoudelijk. Ik genoot van de onmiddellijke nabijheid van al dat weelderige, wulpse vrouwenvlees! Ik was zó enorm geil op de bleke, behaarde Marian en op de meer dan mollige Ellen met haar gigantische tieten en haar volle, zachte buik, dat mijn lul al snel weer tot maximum stijfheid gegroeid was! Ditmaal deed ik geen moeite om de bobbel in mijn zwembroek te verbergen.
Ik voelde me als een sultan in zijn harem!

De blonde Ellen streelde vrijwel onafgebroken mijn lange krullen, terwijl de donkere Marian al wat verder ging en haar hand op mijn blote bovenbeen legde. Af en toe liet ze haar vingers zelfs even voorzichtig over de bobbel in mijn zwembroek glijden. Ik genoot van de liefkozingen van de beide vrouwen en ik was geiler dan ooit tevoren!
Er verscheen een donker gekleurd voorvochtplekje in mijn zwembroek. Marian zag het als eerste en terwijl ze haar vingers er even over liet dwalen zei ze: “Mmmhh… Word je alweer een beetje geil, Mari?” Ik stamelde: “J… ja, behoorlijk!”
Toen hield Ellen plotseling op met het strelen van mijn haren, ze boog zich over naar haar vriendin en vroeg op serieuze toon: “Kunnen we dit eigenlijk wel maken? Met zo’n klein jochie?” “Ik ben helemaal geen klein jochie!” sputterde ik tegen en overmoedig geworden van pure geilheid rukte ik mijn zwembroek een stukje naar beneden. “Kijk maar!” zei ik triomfantelijk, toen mijn keihard kloppende, stijve lul tevoorschijn sprong. “Nee, dat is duidelijk!” mompelde Ellen, zichtbaar onder de indruk van het formaat van mijn erectie! Ook zij leek nu overstag te zijn. Ze liet haar vingers even over mijn geslacht glijden, beginnend bij mijn ballen, over de ribbelige schacht en eindigend bij mijn paarsvochtige eikel. Een hevige rilling van genot ging door me heen!
“Een klein jochie met een volwassen pik!” gniffelde Marian.
Het glas cola en het schaaltje chips stonden nog vrijwel onaangeroerd voor me op tafel…

Toen werd er op de deur van de caravan geklopt. Ellen sprong op om open te doen, terwijl ik mijn stijve lul zo goed en zo kwaad als het ging weer in mijn zwembroek propte. Het was mijn moeder. “Ah, hier zit je!” riep ze uit. “Kom je zo een boterham eten, Mari?” Gelukkig kon ze de enorme tent in mijn zwembroek onder tafel niet zien!
“Hij mag bij ons wel een boterham eten”, glimlachte Marian tegen haar. “Ja, natuurlijk”, liet Ellen er snel op volgen. “Oh, dat is ook goed”, antwoordde mijn moeder. “Waar is trouwens je t-shirt, Mari?” vroeg ze nog. “Oh, hij had cola gemorst. Ik heb het even uitgespoeld”, loog Ellen zonder blikken of blozen. “Het zat vol vlekken”, voegde ze er nog aan toe. Mijn moeder knikte begrijpend. Dat het spermavlekken waren en geen colavlekken, zei Ellen er natuurlijk niet bij.
Mijn moeder verliet de caravan. Toen ze naar buiten stapte, lachte ze nog: “Als hij lastig wordt, stuur je hem maar gewoon weg, hoor!” Toen draaide ze zich nog één keer om en ik vroeg me al af, of ze dan nooit weg zou gaan… (Moeders!) “Moedig hem niet te veel aan, hoor!” zei ze met een veelbetekenende knipoog tegen de beide vrouwen. “Het is per slot van rekening geen klein kind meer!” Terwijl ik het schaamrood naar mijn wangen voelde stijgen, realiseerde ik me, dat zij degene was, die wekelijks de spermavlekken uit mijn lakens en zakdoeken waste!
“Waarom zitten jullie trouwens binnen met dit mooie weer?” wilde ze ook nog weten. Ellen haastte zich om te antwoorden: “Oh, wij wilden juist een spelletje gaan doen.” Marian grijnsde zachtjes, slechts hoorbaar voor mij: “Ja, een heel spannend spelletje!” Ze kneep onder tafel even plagerig in mijn erectie. Ik had de grootste moeite, om mijn gezicht in de plooi te houden.
En toen ging mijn moeder dan eindelijk… eindelijk weg!

“Het spel begint!” grinnikte Marian. “Trek eerst die zwembroek maar eens uit!” Dat liet ik me geen twee keer zeggen, ik sprong op, rukte mijn zwembroek naar beneden en stapte er uit. Ik trilde over mijn hele lichaam, vanwege de enorm geile spanning over datgene wat ongetwijfeld komen ging! Ik stond nu met een fier omhoog wijzende stijve pik tegenover de beide dames. Ze zakten door hun knieën en namen afwisselend mijn lul in hun mond. Marian liet hem gretig in zijn geheel in haar keel glijden en pijpte me diep. Godallemachtig! Wat was dit lekker!
Ellen duwde het hoofd van haar vriendin zachtjes opzij en nam aarzelend mijn eikel in haar mond. Heel geraffineerd likte ze aan het toompje onder aan mijn eikel, voordat ook zij mijn lul gulzig in haar mond liet verdwijnen. Beiden hadden ze hun handen om mijn billen geslagen en ondersteunden me op deze wijze. Dat was maar goed ook, anders was ik vast van puur genot door mijn knieën gezakt!
Nadat ik een poosje door de beide vrouwen beurtelings gepijpt was stamelde ik: “Mag ik jullie nu ook zien?” Marian begon te lachen en zei: “Je ziet ons toch?” Met een rood hoofd stotterde ik: “Ik b… bedoel bl… bloot natuurlijk!” Ze kwamen overeind, trokken het gordijn opzij en duwden me op de rand van het bed. Ik zat met grote ogen en een fier omhoog wijzende pik toe te kijken, in afwachting van de striptease van de beide dames.

Tergend langzaam ontdeed Marian zich van haar bovenstukje. Mijn adem stokte in mijn keel toen haar borsten tevoorschijn floepten. Haar forse, bruinroze tepels wezen parmantig recht vooruit. Ellen weifelde echter nog even. Ik hield mijn hoofd een beetje schuin en keek haar smachtend aan. “Ah, toe, Ellen?” smeekte ik. “Nou, vooruit dan…”, mompelde ze. Ze trok de bandjes van haar schouders af en wurmde haar armen uit haar badpak. Toen schoof ze het een stuk naar beneden, tot het precies onder de plooi aan de onderzijde van haar buik hing, zodat het haar kutje nog net bedekte.
Ik kreeg zowat een hartverzakking toen haar gigantische tieten tevoorschijn sprongen! De kolossale prammen hingen bijna tot op haar navel! Ik sprong al overeind om me op die zalige memmen te storten, maar de dames weerden me af en duwden me terug op de rand van het bed.
“Nog even wachten en kijken”, lachte Marian plagend. “Straks mag je in mijn poes!” Ik rolde bijna van het bed bij die mededeling, maar bleef toch braaf toe zitten kijken.

“Het gaat nog verder”, grijnsde Ellen, die er nu ook plezier in begon te krijgen. Ze schepten er een duivels genoegen in me te plagen en helemaal gek te maken van geilheid! Marian liet als eerste haar bikinibroekje zakken. Mijn hart sloeg meerdere slagen over en ik moest even naar adem happen, toen ze haar enorme bos schaamhaar onthulde! Het was een warrig en compact woud van zwarte haren, waarin nog niets van haar eigenlijke kutje te zien was. Toch zat ik haast te hyperventileren bij de aanblik van die gigantische bos ravenzwart, krullerig schaamhaar!
Toen liet ook Ellen langzaam haar badpak verder zakken. Anders dan bij Marian, kon ik bij haar wel haar spleetje ontwaren tussen haar donzige, lichtgekleurde driehoekje schaamhaar door.
Toen kon ik me echt niet langer bedwingen! Ik sloeg mijn handen om Marians forse billen en trok haar naar me toe. Ik begroef mijn gezicht in haar indrukwekkende bos schaamhaar en snoof genietend de zinnelijke, muskusachtige geur van haar kutje op! Vervolgens deed ik hetzelfde bij Ellen. Mijn armen waren niet eens lang genoeg, om ze volledig om haar imposante billen te kunnen slaan. Waanzinnig van geilheid hapte ik in haar vlezige venusheuvel en likte tussen haar donzige schaamhaar door aan haar spleetje.

Met alle kracht die ik in me had, wierp ik de bepaald toch niet weinig wegende Ellen achterover op het bed. Even lag ze totaal verbouwereerd op haar rug, toen spreidde ze haar benen en stak haar armen naar me uit. Ze hijgde: “Kom maar, jongen!”
In een oogwenk zat ik tussen haar machtige dijen. Mijn lul wees, stijver dan ooit, fier vooruit boven haar ontzagwekkende buik. Ellen had een ingetogen, discreet, lieftallig kutje. Haar kleine, roze schaamlipjes werden pas zichtbaar, nu ze met haar benen wijd uit elkaar lag. Ze glinsterden me uitnodigend tegemoet. Zo groot en uitbundig al het andere aan haar imposante lijf was, zo bescheiden en popperig was haar kutje.
In mijn jeugdige enthousiasme stootte ik mijn lul in één keer tot aan mijn ballen in haar nauwe opening en begon haar keihard en met razendsnelle stoten te neuken! “Ho, ho, niet zo wild!” steunde ze. “Een beetje rustig aan!” Met grote moeite zwakte ik het neuktempo wat af. Haar protesten gingen al snel over in genietend gekreun en ze hijgde: “Ja, zo is het lekker! Ga doorr… ga doorrr…!” Ik liet nu steeds mijn lul langzaam bijna uit haar glijden, tot slechts het topje van mijn eikel nog tussen haar schaamlipjes zat, om hem daarna met al mijn kracht weer zo diep mogelijk in haar te stoten, terwijl ik ondertussen wild in haar enorme borsten hapte. Nadat ik dit een poosje volgehouden had, hijgde Ellen: “Ohh… Zó lekker! Ik komm… Ik kommm…!”

Marian was intussen op haar knieën naast ons op het bed komen zitten en streelde mijn rug en mijn billen, terwijl ik haar vriendin neukte. Ik stond nu ook bijna op het punt van klaarkomen en toen Marian tussen mijn benen door van achteren haar vingers in mijn balzak klauwde hield ik het niet langer! Met een rauwe, haast dierlijke schreeuw spoot ik Ellens kutje vol!
Ellen sloeg haar armen om me heen, trok me tegen zich aan en overlaadde mijn gezicht met kusjes. “Ohh… lieve jongen, het was zóóó lekker!” hijgde ze in mijn oor. Terwijl ik op haar zachte, van hartstocht gloeiende lijf nog wat lag bij te komen van deze fantastische neukpartij, hoorde ik Marian naast me op scherpe toon zeggen: “Ik hoop anders wel, dat je zo meteen nòg een keer kunt, want ik wil ook nog wel even!” Ik keek haar grijnzend aan en lachte: “Wees maar niet bang, jij komt zo ook aan de beurt!”
Ik was jong en viriel en wist, dat ik het makkelijk meerdere keren achter elkaar kon!

Na een korte pauze, waarin ik enkele slokken van mijn cola nam en wat chips at om weer een beetje op krachten te komen, vroeg Marian ongeduldig: “Kun je al weer?” Ze voelde even aan mijn lul, die direct weer begon te groeien onder haar aanraking en bij het zicht op de beide blote dames. Vlug ging ze op haar rug op het bed liggen en deed haar benen wijd. Binnen een tel zat ik tussen haar wijd gespreide dijen. Ik viel zowat van mijn stokje, toen ik haar kut zag! Was het bevallige kutje van Ellen discreet en ingetogen als een lief kleine-meisjes-spleetje, Marians kut was uitbundig, groots en weelderig! Haar enorme, rimpelige schaamflappen lagen schijnbaar achteloos opgefrommeld in haar gleuf! Dat ze aan weerszijden omgeven werden door enorme bossen zwart schaamhaar, droeg alleen maar bij aan het overdadige uiterlijk van haar flamoes! Haar gezwollen klit glansde me als een schitterende, donkere parel tegemoet. Ik was diep onder de indruk. Wat een kut, zeg!!
Ik liet mijn vingers even over haar gerimpelde, donkerbruine schaamlippen glijden. Ik kon me niets voorstellen, dat lekkerder en zachter aanvoelde dan deze ontzagwekkende proppen kutvlees!
Wellustig snoof ik de sensuele geur op die uit haar kut opsteeg. Het was een bedwelmende muskusachtige reuk, als een mengeling van zinnelijk zweet, een zilte zeebries en dat unieke aroma van kutgeil!
Toen stortte ik me, volledig buiten zinnen van pure geilheid, op die weelderige, overvloedige kut! Wild hapte ik in haar harde klit en onstuimig zoog ik het frommelige vlees van haar kutflappen zo ver mogelijk naar binnen. Ik begroef mijn hele gezicht in haar warme, zachte natheid en slurpte genietend haar kleverige kutvocht op!
Marian kreunde ondertussen steeds luider en luider en schokte met haar onderlichaam op en neer. Toen hijgde ze: “Kom op, Mari! Ik wil je in me voelen! Neuk me, jongen… Neuk me keihard!!” Snel verlegde ik mijn lik- en zuigactiviteiten van haar kut naar haar stijve, donker gekleurde tepels en manoeuvreerde ik mijn lul tot vlak voor haar liefdesopening. Met al mijn kracht ramde ik hem in één keer zo diep mogelijk in haar uitnodigende kut! Ik neukte haar wat beheerster dan ik zojuist haar vriendin neukte, met lange, maar toch krachtige stoten. Marian klauwde haar vingertoppen hard in het vlees van mijn billen. Op deze wijze trok ze me als het ware nòg dieper in zich!
Omdat ik al twee keer eerder was klaargekomen die ochtend, duurde het nu veel langer tot ik een orgasme voelde naderen. In ieder geval lang genoeg om ook Marian te laten klaarkomen. Ze schreeuwde het uit toen ze kwam: “Aaahh… Verdomme…! Ik kom! Ik komm klaaarrr…!”
Ellen streelde intussen met haar ene hand mijn haar en ze kraste met de nagels van de andere over mijn billen. Toen ze haar vinger in mijn bilnaad liet glijden en hem zelfs een stukje in mijn kontgaatje propte, hield ik het haast niet meer! Ik kreunde: “Oohh.. Ik kom ook al bijna!”
Marian gilde nu: “Haal ‘m d’r uit, Mari! Spuit over me heen!” Dus liet ik mijn lul uit haar kut floepen. Ellen greep hem meteen vast en gaf er nog enkele felle rukken aan. En toen spoot het tevoorschijn:

Mijn orgasme was niet meer zo indrukwekkend als het spuitfestijn waarmee die ochtend begonnen was, maar de eerste spermastraal spoot toch nog een aardig eindje over Marians buik, het spoor van zwarte haartjes volgend. Een grote klodder zaad vulde het kuiltje van haar navel volledig! De overige spermaklodders landden op haar ontzaglijke bos schaamhaar. Het roomwitte sperma vormde een sterk contrast met de diepzwarte haren. Marian trok me tegen zich aan en kuste me hartstochtelijk op de mond. Terwijl ze me zó stevig vast hield dat ze me haast smoorde, voelde ik haar stugge en van sperma plakkerige schaamhaar kriebelen tegen mijn verslappende lul.

De beide dames vleiden zich aan weerszijden tegen me aan en streelden teder mijn lul en mijn leeggespoten ballen. Af en toe bogen ze zich over me heen om afwisselend een innige kus op mijn verslapte penis te drukken.

Ik nam een flinke slok van mijn cola. Hij smaakte laf en weeïg zoet, omdat de kracht er inmiddels af was. Maar dat gaf niet, ik wist immers een veel betere dorstlesser! Ik kroop tussen de machtige dijen van Ellen. En even later tussen die van Marian…

Terwijl ik hun beider kutjes afwisselend likte, voelde ik me meer dan tevreden. Het doel, dat ik mijzelf de avond tevoren gesteld had, was bereikt!

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir