Buurvrouw heeft lekke band (gootsteen2)

Anal

Buurvrouw heeft lekke band (gootsteen2)
Karin is nu een jaar mijn benedenbuurvrouw in het huis waar ik ook een appartement heb. Ze is blond, heeft mooie borsten en is 17 jaar jonger dan dat ik zelf ben ( zij 30 en ik 47). Ik vind haar super aantrekkelijk en ze heeft een zwoel en opwindend klinkende stem en een heerlijke lieve glimlach.

Ik vertelde jullie al over haar toen ze een probleem had met haar gootsteen en we voor het eerst neukten.

Het was afgelopen week een druilige week met veel regen en erg koud voor de tijd van het jaar.
Ik zat lekker op de bank en zapte wat langs de tv zenders en hoorde buurvrouw Karin met haar grote borsten en haar opwindende kontje in ene gillen.Ze moest ergens naar toe en zag dat ze een lekke fietsband had. Ik rende snel naar beneden en daar kwam Karin haar appartementje weer uit snellen. Ze had zich net gedoucht en opgemaakt, waardoor haar haren nog nat waren en de lucht van haar lekkere parfum op mij toekwam gedreven. Dat alles wond me zo op dat mijn lul er hard van werd. Ik zei netjes, zoals ik dat altijd deed als ik haar zag: “Hallo.” Waarop zij reageerde met: “Oh hoi,zou je me ff kunnen helpen met mijn lekke band want ik heb strakjes een afspraak”,hier glimlachte ze een beetje verlegen bij.
Na het plakken van haar fietsband raakten we aan de praat over haar werk en wat haar toekomstplannen waren en relaties. Wat ik altijd al gedacht, bleek nog waar te zijn ook. Zij had inderdaad een vriendje en dat was iets wat ze wel jammer vond omreden dat ie vaak voor werk van huis was. We kletsten nog wat door en gingen naar binnen om even wat drinken tot op een bepaald moment keken wij elkaar in de ogen aan en begonnen we elkaar zachtjes te zoenen. Dat zoenen ging een tijdje door en begon haar zachtjes te strelen, langzaam zoenend en likkend begon we elkaar uit te kleden. Ze ging lang uit op haar bank liggen zodat ik heerlijk haar poesje kon likken en met mijn handen haar borsten streelde. Hierdoor gingen haar tepels recht opstaan, ik kneep er zachtjes in waardoor ze heerlijk begon te zuchten en te kreunen van genot.Ik draaide haar langzaam op haar buik en hierdoor kon ik haar mooie kont goed zien. Ik begon haar kontje te zoenen en werkte me langzaam een weg naar haar sterretje toe. Toen ik eenmaal haar sterretje begon ik haar te likken, was zij blij verrast en maakte allerlei geile geluiden en mij nog geiler maakte dan dat ik al was. Met mijn tong bleef ik aan haar sterretje zalig likken en terwijl ik met mijn ene hand haar poesje stimuleerde, bespeelde ik met mijn andere hand haar super harde tepels.Ze voelde geweldig aan en dat vond mijn penis ook, want die was nog nooit zo hard en groot geweest als daarvoor.
Karin begon steeds luider te kreunen opeens kwam ze klaar haar vocht begon uit alle kanten van haar poesje te druppelen, zo opgewonden was ze en zo heerlijk was ze daar eerder klaar gekomen. Ik draaide haar weer op haar rug en gaf haar nu een hele lange intense tongzoen en sabbelde op haar mooie lippen en sabbelde daarna aan haar tepels, wat haar al snel weer naar een hoogtepunt toebracht. Vervolgens likte ik aan haar buik en borsten, waarna ik mijn vingers in haar sterretje duwde, iets wat zij erg lekker vond. ze gilde het uit van geilheid en schuurde langs mijn vingers. Op datzelfde moment stopte ik ook een vinger in haar poesje en begon nu haar klitje te likken. Weer kwam ze meteen klaar, ze spoot haar geil volledig over me heen en haar hele lichaam trilde van genot. Ik likte haar hele natte poes schoon en droog en ze drukte me mijn hoofd nog dieper tegen haar poesje aan om haar poes volledig leeg te drinken.
Kreunend en hijgende lag ze even wat bij te komen en zag toen dat mijn penis enorm hard en dik was ze pakt hem beet begon te er heerlijk aan te trekken en te likken, langzaam nam ze hem heel diep in haar mond, zoog er stevig op en speelde met haar tong over mijn harde eikel heen. We namen de 69 positie aan en likten, zogen dat ons leven er van afhing in ene veranderden we van standje en gleed mijn penis in haar zalige vochtige vagina,we genoten met volle teugen van elkaar, ze gilde het uit van geilheid en kwam alweer klaar. Ik legde hierop haar benen in mijn nek en begon haar nu hard te neuken en wel zo dat haar G spot extra gestimuleerd werd door mijn keiharde penis en zij een 3de orgasme kreeg.
Ik haalde mijn nog steeds stijve penis uit haar poesje en hield die nu voor haar geile sterretje. Karin kreunde het uit: “Ja, ontmaagd mijn kontje maar! Stop je pik er in!” Hij gleed langzaam naar binnen in en begon langzaam te stoten. Ze begon langzaam terug te stoten en vroeg dat ik iets sneller en dieper haar wou neuken. Ik ging over haar heen met mijn handen nam ik haar borsten en begon deze zalig te kneden terwijl we een heerlijk doggy aan uitvoeren waren. Mijn zaad borrelde op en spoot diep in haar kontje,dit was een van de meest lekkere orgasme die ik ooit had gehad en Karin wilde dat ik niet stopte voor haar was het dus niet zo fijn als voor mij.
Ik moest ff bij komen en haalde mijn lul uit haar kontje en kuste haar nogmaals op haar mond en begon haar toen weer heerlijk te beffen. Karin trok een kastje open, waar tot mijn verbazing allerlei seksspeeltjes lagen en pakte daaruit een vibrator en ging op haar knieën voor me zitten, met haar kontje naar me toegekeerd en begon zichzelf nu in haar kontje te nemen met die staaf, terwijl ik genietend toekeek. Mijn sperma kwam daarbij langzaam weer naar buiten gedropen en dat was een erg geil gezicht om te zien. Anna bleef daarmee doorgaan en ik begon mezelf hierdoor af te trekken en nadat zij weer een orgasme had gekregen, begon ze mij weer te pijpen, waardoor ik even later nog een keer heerlijk in haar mondje klaarkwam. Ze slikte mijn sperma meteen door, waarop ik haar vertelde hoe lekker ik haar wel niet vond en dat we dit eigenlijk veel vaker moeten gaan doen.
Ze zucht van ja graag, maar mijn vriendje dan. Ik zei als die van huis is ben ik van jou. Ik ben in afwachting van wat er gebeuren gaat, het is nu de tweede keer dat we met elkaar geneukt hebben en ik hoop nog erg vaak.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir