Cynthia: Deel 1:Braaf

Cynthia: Deel 1:Braaf
In april was ik op zoek naar nieuwe sexmaatjes, ik werd weer wat actiever op het web en had mij al op enkele datingsites een profiel aan gemaakt. Al snel had ik contact met verschillende leuke spannende dames, toen trok een vrouw mijn aandacht. Een vrouwtje van 42, afkomstig uit de Filipijnen, klein en tenger met een ontzettend lief en verfijnd gezichtje, en als ik je zou zeggen dat ze 23 jaar is, zou je het ook geloven.Ze woonde hier nu een jaartje of 10 maar sprak ze nog nauwelijks Nederlands en werd er alleen gecommuniceerd in het Engels, maar dat vond ik alleen maar leuk. Ze was al weduwe en vertelde dat dit haar enige bedpartner is geweest dus eigenlijk zo groen als gras en dat ze sinds zijn overlijden niemand meer heeft gehad en al twee jaar droog staat maar nu weer open staat om een nieuwe man te zoeken.

Mijn interesse groeide met de minuut. Een aziatisch vrouwtje stond namelijk ook nog op mijn verlanglijstje, en ik heb een zwak voor hele kleine vrouwtjes, dus zag dit als een buitenkansje. In het begin werd er nog heel braaf gepraat over van alles en nog wat, maar met de dag werd de toon al snel anders en maakte we elkaar gek met woorden. Ik wilde snel met haar afspreken maar wist dat zij voorzichtig was en op haar hoede was voor een man zoals ik, en wist dat zij niet zomaar met iedere kerel het bed in gaat duiken. Dus moest goed mijn best doen

Na een week was het zover, de date zou plaats vinden in Den Haag haar woonplaats. Het was zaterdag, het was een mooie lentedag, een zonnetje met een temperatuurtje van een graad of 20. We spraken af op het centraal station en hadden om 12:30 afgesproken bij de Burger King. Ik was er eerder dan afgesproken tijd en besloot haar op te wachten voor de ingang van het station, waar duizenden fietsen stonden.

Na een minuut of 10 zag ik een vrouwtje op de fiets aan komen rijden, ze was ook eerder dan de tijd dat we hadden afgesproken en had mij niet in de gaten, we hadden al veel foto’s uitgewisseld dus ze wist hoe ik er uit zou zien. Ik bekeek haar, zag dat ze best zenuwachtig en gespannen was, want ze had niet echt een groot dateverleden. En mijn god, wat was zij in vergelijking met mij een klein opdondertje. Ik ben zelf 1.96cm en zag een vrouwtje aan komen lopen van hooguit 1.55cm. Ze kwam steeds dichterbij en nze blikken kruisten elkaar, ik moest allang glimlachen en ze herkende dat lachje meteen van de foto’s. Ik zag een grote lach op haar mond en zag dat ze echt blij was om mij te zien. Ik doorbrak alles door haar meteen een stevige knuffel te geven (wat bij mij al meteen resulteerde in een orgasme)en met zoenen op haar wangen. Ik voelde mij echt als een hyena die een makkelijk prooi in het vizier had, en mijzelf kennende wist ik dat ik haar snel wilde neuken.

Ze lachtte om alles wat ik ook zei en merkte dat ik haar enorm beviel, ze mij grappig vond en merkte dat ze op haar gemak was bij mij. Ik besloot mezelf niet teveel op te dringen en rustig aan te doen, ook al hing er een enorme seksuele spanning om ons heen, want ik was al vanaf het moment dat we elkaar aanspraken en aangeraakt hadden al enorm geil en liep de hele tijd met mijn rechterhand in mijn broekzak om mijn enorme bobbel in mijn broek te verbergen.

Wat was ik benieuwd naar die Cynthia zeg, ze had kleine stevige borstjes, een heerlijk klein en strak kontje, een lichaam van een 18 jarige met een lief onschuldig geil gezichtje met die ravenzwarte lange haren langs haar gezicht, ik vond haar echt een plaatje! En vroeg mij in gedachten af, tussen het praten door, of ze ook dezelfde kriebels te maken hebben die ik voel?? Zou zij ook rondlopen met een drijfnat kutje en verlangd zij misschien ook heel erg naar mijn lichaam??

Na Den haag centrum door geslenterd te hebben, en heel burgelijk een ijsje hebben genuttigd, besloot ik al mijn charmes in te zetten. Ik vertelde met mijn “onschuldige” blauwe ogen die haar bruine kijkers opzochten, dat ik haar enorm leuk vind, en dat ik absoluut geen spijt had dat ik met haar had afgesproken en dat ik haar echt verder wilde leren kennen, iets wat ik wel degelijk meende maar ook uitsprak om mijn doel te bereiken. Ze kwam, niet veel later, met het voorstel om naar Scheveningen te gaan en daar over het strand te gaan wandelen en misschien een filmpje te kijken.

Niet veel later liepen we daar rond en pakte ik haar hand vast, die ze graag accepteerde en zo liepen we over het strand heen. Al snel besloten we in het zand te gaan zitten, en wist dat ik nu echt “beet” had. Ik had haar op een presenteerblaadje en ze kon mijn verleidingen en lieve woordjes niet weerstaan. Ik zocht haar mond op met de mijne, waar ze gulzig op in ging, wat zoende ze geil en met mijn handen pakte ik tijdens het zoenen haar been vast en begon die zacht te strelen, wat voelde dat lekker aan, ik wilde haar nu echt neuken en zij merkte nu ook dat ik een enorme harde lul in mijn broek had zitten, die enorm bekneld zat en schreeuwde om haar aandacht.

Ik voelde hoe ze heel voorzichtig haar hand er op die bobbel legde en zag aan haar gezicht dat ze wel heel nieuwsgierig werd wat ze nu net heeft gevoeld, ze voelde natuurlijk een enorm kloppende lul die heel erg op scherp stond. ik streelde haar benen ook en ging steeds hoger richting haar dijen en merkte daar een enorm warm gebied op in het gebied van haar kruis. Ik weet nu zeker dat haar kut zeiknat is en wilde meer dan alleen zoenen en strelen. Ik wilde haar geile kut hard nemen maar hoe stel je dat voor besloot het allemaal maar op zijn beloop te laten gaan.

We besloten naar de film “Noah” te gaan, echt druk was het daar niet en als je vraagt of het een goede film was of niet, dan moet ik je dat antwoord schuldig blijven. We konden niet van elkaar afblijven. We zaten aan elkaar te frunniken; ik zat in haar broek waar ik maar heel moeizaam aan haar kutje kon zitten omdat haar broek zo strak zat om haar beentjes heen zat en zei moest echt al mijn knopen open trekken om mijn harde grote lul uit die benarde positie te bevrijden. Op de rijen om ons heen zat helemaal niemand, maar heb daar toch schijt aan, maar ik hoorde haar zachtjes kreunen en enorm opgewonden worden toen ze mijn lul in haar kleine handje pakte en in mijn oor fluisterde; ” Oh my god, it’s so big, i’m afraid en lachte daar heel ondeugend bij !!!

Elkaar continue opgegeild te hebben en 0,0 van de film gezien was de film na een aardig lange tijd afgelopen. Ik was echt in een roes, en dronken van geilheid. Ik zag aan haar ogen dat het bij haar niet heel anders was, en vroeg na afloop van de film, toen we bij de tram stonden te wachten” wat we nu gingen doen en of ze nog wat wilde gaan doen. Ik vroeg heel brutaal of we naar haar huis konden gaan, maar dat bleek niet mogelijk want ze deelde het huis nog met anderen. Ik dacht: FUCK, wat moet ik nou dan, dit kan niet waar!!

Ik wil helemaal niet op een volgende keer wachten, ik wil haar nu de hele nacht pompen en verwennen. Wat ik ook zei of wat ik ook voorstelde, ze was niet over te halen !! Desnoods zou ik haar ergens in de buitenlucht nemen of ergens in de duinen maar ze besloot alleen naar huis te gaan, want op een of andere manier mocht ze niemand mee naar huis nemen, iets wat ik enorm raar vond voor iemand van 42 maar vroeg niet verder, dus ik baalde als een stekker, was geil en voelde gewoon dat het voorvocht al uit mijn lul was gelopen die avond. Ik besloot haar keuze te respecteren en na nog een kwartier haar heftig gezoend te hebben en haar overal betast te hebben besloot ik weer op de trein te stappen, ze wilde ook niet eens met mij mee want ze moest de volgende ochtend iets belangrijks doen op haar werk en daar kon ze niet onderuit komen, maar ze wilde wel de volgende dag komen. Lichtelijk teleurgesteld maar vol goede moed vertrouwde ik haar en hoopte ik niet dat het een mooie smoes zou zijn om onder alles uit te komen.

Einde deel 1!

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir