Dagje Oostende

Babes

Dagje Oostende
Ik ben met H. gezellig iets aan het drinken op een terrasje op de dijk van Oostende als er plots een groep jonge gasten naast ons komen zitten. Ze zijn allemaal van verchillende leeftijden maar wel niet te oud, ze zijn met 9. Terwijl ik en H. aan het praten zijn staan er 3 man op en komen op ons af. Ze vragen als ze bij ons mogen komen zitten, wij zeggen dat t oke is. een van de gasten steld hem voor als M. en ze zijn al een beetje aangeschoten dat zien we hoe zij bewegen en praten. Een andere gast D. zegt dat we 2 mooie meiden zijn en vragen wat ons tot hier brengt. Wij vertellen hun dat we gewoon een gezellig dagje Oostende komen doen. Ze zeggen dat ze wel eens iets leuk willen doen, ondertussen zijn de andere gasten ook bij ons komen zitten. Ik vraag aan K. wat ze dan willen doen. Hij verteld op zijn beurt dat ze net allemaal MD hebben genomen en dat ze wel een beetje geil worden omdat we zo zomers aangekleed zijn en wel lekker uit zien. Dan komt K. langs mij zitten en begint zachtjes met zijn hand over mijn knie langs mijn linker binnen dij omhoog te strelen. Ik voel wel wat getintel in mijn poesje, dit geeft aan dat ik wel een beetje geil er van wordt. H. is ondertussen al met haar hand in de broek van D. en verteld hun dat ze wel ergens anders naar toe willen gaan. F. stelt voor om naar het appartement te gaan waar zij met zijn alle logeren.
Eenmaal aangekomen in het appartement ga ik met H. in de lift staan en komen D. , F. , K. en L. Als de deuren dichtgaan komen de 4 gasten op ons af en beginnen onze topjes uit te doen en onze bh’s zodat we al half naakt zijn. Ik zie dat ze alle 4 al stijf staan. Enkele hun Pik zien we duidelijk, de andere iets wat minder. Als de deur open gaat pakt K. me vast en wandelt met mij naar binnen achter mij komen de andere en H. de ander 5 zitten al naakt op de vloer die bedekt is met dekens. Ze nemen glijmiddel en vragen ons hun te pijpen. Ze hebben allemaal uiteraard een condoom aan. Als we eenmaal bezig zijn horen we de gasten lekker kreunen.
Dan stopt een van hen en komt achter mij staan en heft mijn poep omhoog. Hij pakt mijn poep stevig vast en gaat met zijn pik in mijn poesje, eerst zachtjes met zijn eikel en dan steeds dieper en harder. Ondertussen ben ik de andere 2 aan het aftrekken en 1 duwt zijn pik in mijn mondje. Ik begin lekker hard te kreunen en mijn poesje wordt al nat. Ik hoor H. ook lekker kreunen van genot. Het is echt super heet en iedereen zweet. Dan wandelen de 4 gasten naar H. en de andere 4 komen naar mij en 1 filmt alles, hij trekt zich zelf ook terwijl wij lekker aan het neuken zijn.
Daarna vragen de gasten als ik en H. ook eens met elkaar willen spelen, maar omdat we allebei dat nog nooit hebben gedaan en wel geil waren wouden we dit wel eens proberen. Ik was wel wat nerveurs omdat ik niet zo graag wil doen maar omdat we allebei veel MD hebben genomen deden we toch een poging. H. ging direct naar mijn poesje en begon deze te likken. Ik vond het eigenlijk heel lekker en kreunde hard. Dan kwam een G. naar me toe en stootte zijn pik in mijn mondje, hij had de langste pik, wel 23cm stijf. Deze ging er dus niet volledig in en trok ik hem nog terwijl. De andere gasten neukte H. om de beurt in haar poes en kont.
Toen vroeg H. als ik haar wou likken, eerst durvde ik niet maar heb het dan toch gedaan. Ik was heel geil en nat door de gasten en H. ook. Toen vroegen R.,K.T., V. om te spuiten in ons gezicht en op ons borsten. Ze spoten om de beurt ons helemaal vol, het sperma vloeide langs alle kanten en we waren wit van het zaad. D. wou graag op mijn kontje spuiten omdat ik een lekker strakke had. Ik vond het helemaal niet erg en liet hem doen. Terwijl vingerde hij me tot dat ik klaarkwam. Mijn poesje was helemaal nat.
Tenslotte was de hete geile stoeipartij gedaan en gaf de gast met de camera zijn usbstick met het filmke aan ons zodat wij het nog eens na konden beleven. Ze vroegen ons ook hoe het was geweest en als we nog eens zin hadden in een avontuurtje dat we hun zeker eens moesten contacteren.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir