De juiste Dom. gevonden?

De juiste Dom. gevonden?
In een mooie, rode slaapkamer ergens in Noord-Brabant bevindt zich een jongedame, Vera, een knappe mengelmoesje van 23 jaartjes jong. Ze heeft haren, die bijna tot haar onderrug reiken en mooi reebruine, sprekende ogen. Gezegend met een flink bos hout voor de deur, taille waar je een U tegen zegt. Om dan niet te spreken over haar heupen..

Vera brengt dagelijks wel enige tijd online door, dan komen website’s zoals FaceBook en dergelijk voorbij. xHamster wordt zeker niet overgeslagen, integendeel zelfs, hier wordt de meeste tijd doorgebracht. Ongeacht de tijdstip en ook al moet ze binnen 10 minuten de deur uit. Nog even een natte kutje krijgen om daar vervolgens de hele dag aan herinnerd te worden, heerlijk vindt ze dat.

Naar aanleiding van een foto op Vera’s profiel krijgt ze een leuk, interesse opwekkend mailtje van ene Jack. Het is geen standaarde mailtje, wat ze wel veel krijgt op xHamster. “Leuk, hier ga ik op reageren…”, is haar eerste gedachte. Er volgen aantal mailtjes en het wordt steeds meer sexueel getinte berichten. Prive e-mail wordt uitgewisseld en ze gaan verder via eigen mailadres.
Ze betrapt zichzelf op dat ze elk keer enorm uitkijkt naar antwoord van hem, ze besluit dan ook om bij de volgende mail te vragen naar een date. Hier wordt zeer positief op gereageerd.

Het is een mooie ochtend wanneer Vera ontwaakt, het is eigenlijk een doodgewone ochtend. Maar toch kriebelt het bij haar in haar onderbuik, want vandaag heeft ze afgesproken met Jack. Ze blijft nog even lekker in haar bedje liggen, haar clitje wordt bewerkt door haar vingers. Maar ze beheerst zichzelf, ze wil alles geven aan hem. Ze laat zich meevoeren met de geilheid die ontstaat op deze mooie ochtend. Ze stopt aprubt als ze ziet dat ze een berichtje krijgt van Jack, ze vreest het ergste….. “He sletje, luister eens.. jij zorgt er maar voor dat je om 1u klaar staat op het station, dan kom ik je daar ophalen. Je herkent me wel. PS; Je trekt maar iets sexy aan en wel zonder een slipje!”. Ze schrikt in eerste instantie van de toon in dat berichtje, maar ze weet ook dat hij weet dat ze graag gedomineerd wordt op de juiste manier. Maar oh fuck, de dag is eigenlijk zo ingepland dat ze genoeg tijd heeft om haar dingen te doen. Lees; alle ongewenste haartjes verwijderen, mooie lingerie kopen en dergelijk. Maar goed, ze gaat snel uit haar bed en pakt een douche. Het is immers al half 12, geen haar op haar hoofd die eraan denkt om te laat te komen. Want dat gaat goed afgestraft worden, Jack kennende…..

Gelukkig heeft ze haar tas al ingepakt, de lingeriewinkel moet alleen nog bezocht worden voor een mooie setje. Ze vliegt de winkel binnen en kijkt rond, ze probeert het zich voor geest te halen wat Jack waardeert. En ineens denkt ze aan dat smsje vanochtend, dat is dan ook weer makkelijk. Alleen een mooie BH te vinden dus, ze vraagt om suggesties bij een verkoper. De verkoper vraagt naar haar plannen en een grijns als antwoord is voldoende voor hem. Hij wijst aantal BH’s aan en ze kiest de ene met juiste kleuren uit. Mooi rood met zwart detail, dit gaat Jack zeker wel waarderen. Ze rekent netjes af en gaat vlug de kleedhokje in om te omkleden.

Al hijgend komt ze op de afgesproken plek aan, ze ziet iemand ongeduldig naar zijn horloge kijken. Ze vraagt zich ineens af hoe laat het is en ziet dat ze 5 minuten te laat is. Dat wordt dus afgestraft worden straks en ze haast zich snel naar Jack toe. Zonder enig twijfel komt ze in zijn blikveld tevoorschijn en zegt; “Hellooo! Daar ben ik dan!”, het enige wat als antwoord moet voorstellen is dat hij op zijn horloge tikt. De deur van bijrijderskant wordt open gedaan en hij maakt aanstalten dat ze moet instappen. Er kan niet eens een lach van af, ze wordt opeens gegrepen door een vlaag van angst. Ze twijfelt even, ze heeft een bevestiging nodig dat ze hier goed aan doet. Dit wordt goed opgemerkt door hem en hij lacht haar toe, grijpt haar hand vast. Ze wordt dicht tegen hem aan getrokken en voorzichtig zoeken zijn lippen de hare op. Zijn kus wordt beantwoord en ze voelt de angst niet meer.

In de auto wordt haar keuze voor kleding gecomplimenteerd en haar wangen kleuren mooi rozig. Er wordt gevraagd of ze dat ene smsje goed heeft gelezen en brutaal beantwoord met “Voel dat zelf maar!”. Hij lacht en roept; “Een bijdehandje ben je wel he.. dat leer je maar af!”. Ze tuurt even naar buiten om maar een beetje idee te krijgen waarheen ze rijden en al gauw rijden ze Houten binnen. Ze slaakt een kreetje en zegt; “Je zal toch niet dat ene suite geboekt hebben he?!!”. Ze stoppen bij Hotel Houten en ze vindt het echt heel cool dat ze samen een nachtje in dat mooie suite gaan doorbrengen.

Een kleine half uurtje later staan ze samen in de suite, Vera loopt even verkennend rond. Ze is dik tevreden en wacht tot Jack bij haar komt staan.. Maar dit duurt te lang, ze kijkt ongeduldig waar hij blijft. Er wordt opgemerkt dat hij helemaal niet meer in de suite staat… Haar mobieltje gaat ineens af en wederom een berichtje van Jack. “Dag mooie sletje van me, je bent 5 minuten te laat gekomen vanmiddag… Daarom ben ik nu even lekker gaan lunchen beneden, ik verwacht dat je op de suite blijft. Laat de bad maar vollopen, tegen de tijd dat hij vol is ben ik er weer!”. Ze lacht hardop en beseft dat ze niks meer dan een marionette is vanaf nu. De kraan staat open en ze geniet van de uitzicht wat de suite haar biedt. Mooie namiddag zonnetje schijnt over de groene gazon met een fontein-vijver, vissen spartelen rond.

Plots worden haar handen vastgegrepen en ze schrikt op, ze wordt uit haar dagdroom gehaald. De touwen snijden in haar polsen en er wordt aan haar getrokken. Jack zet haar op haar knieen voor de badkuip, hij ontdoet haar handig van alle kleding. Tot hij bij de BH komt, hij stopt even en mompelt iets wat niet wordt begrepen door Vera. Hij verlaat de badkamer en komt naakt terug.. Ze neemt even de tijd om hem te bewonderen, een mooi getraind lijf ziet ze immers niet altijd. Haar ogen vallen op zijn kruis, mooi glad geschoren ook. Zijn paal is niet al te klein, in een slappe toestand. Hij gaat voor haar staan, tussen haar en de badkuip in, hij streelt liefkozend over haar wang. Ineens wordt er een ferme tik uitgedeeld in haar gezicht, haar wang gloeit na. Haar haren worden vastgegrepen en hij zegt; “Dat zal je eens leren, mij laten wachten he, bitch!!”. Nog een tik erachteraan. Ze kermt zachtjes en dit wordt meteen weer afgestraft. “Niet zo mauwen he, sletje.. Hier heb je zelf om gevraagd!”. Ze realiseert zich dat dit een hele lange middag/avond/nacht gaat worden…

Hij pakt zijn slappe paal vast en tikt die tegen haar lippen aan. Haar lippen wijken uiteen en ze gebruikt haar tong gretig om zijn paal hard te krijgen. Haar ogen zoeken de zijne op en ze probeert zijn blik te vasthouden. Dit lukt maar eventjes en hij sluit zijn ogen, wanneer hij zijn hoofd achterover legt. De touwen snijden in haar polsen, wanneer ze probeert zich los te maken. Af en toe glijdt zijn pik weg en al gauw houdt hij dit vast. Lange halen worden er gemaakt, steeds dieper haar keeltje in. Hij begint rustig haar te neuken in haar keel, haar hoofd wordt goed vastgehouden. Haar knieen beginnen pijn te doen, van het lange tijd op badkamervloer te zitten. De face-fuck wordt steeds heftiger en dieper, dat er veel spuug vrijkomt. Hij tikt met zijn hard geworden paal tegen haar gezicht aan en zegt; “Kom, nu mag je je even ontspannen!”, en maakt de touwen iets losser, voordat hij haar in de bad helpt. In tussentijd heeft ze gezien dat hij een mooie, grote paal heeft. Een paal met heerlijke aders en mooie eikel. Hij komt ook in bad zitten en ze babbelen er op los.

Na enige tijd gaan ze uit de bad en hij helpt haar naar de andere kamer toe. De natte touwen worden losgemaakt en ze merkt ineens op dat haar polsen toch wel zeer doen. Ze drogen zichzelf af en Jack wijst naar de bed. Er valt niks bijzonders te zien aan bed, maar plots valt haar blik op de zijkanten van de bed. Er staan attributen aan de weerzijden, waardoor er mogelijkheid is om haar te vastbinden. Vera denkt bij zichzelf; “Je denkt toch niet dat ik me zo makkelijk geef?”, en besluit een beetje rebels te worden. Ze roept hardop; “Nou, dat denk ik dus niet he….!!”, en spankt hem lachend. Zijn hand flitst naar haar keel en de greep wordt steeds harder, ze wordt ruw op de bed geduwd. “Nee? Nee? Zeg dat nog eens, Vera??”. Ze daagt hem uit door nog eens nee te roepen…… Zijn hand grijpt weer naar haar keel en oefent hier nogmaals druk op. Net zo lang dat ze naar adem moet snakken bijna, maar hij weet dat ze hierop kickt. Hij weet wanneer hij stoppen moet, ze hebben immers al afgesproken wat de codewoord is voor het geval dat. Hij vraagt om herhaling en ze houdt heel wijs haar lippen stijf op elkaar. Hij gaat van bed af en pakt andere materiaal om haar polsen te vastbinden weer. Ditmaal is het van een zachtere materiaal, wat prettiger aanvoelt voor haar. En zo dus ook een positievere gevolg heeft voor hem tijdens het spel. Haar benen worden ook gespreid en vastgebonden, hij geniet van de aanzicht op haar. Haar mooie, wulpse lijf zo naakt bovenop de satijnen lakens, haar lange lokjes wild verspreid. Haar kleine tepels staan fier in de lucht, de mooie volle borsten zijn beetje opzij gezakt door de zwaarte. De zoete geur van haar natte kutje komt langzaam maar zeker hem tegemoet. Hij kan het niet laten om even van haar te genieten, hij trekt aan z’n paal. Ze roept; “Zeg, gaat ie lekker daar??!”, en hij loopt naar zijn koffer toe. “We gaan eens iets doen aan die grote mond van jou he…..”, en stopt een zachte prop in haar mond.

Hij haalt nog meer speeltjes uit zijn tas en bekijkt ze allemaal rustig om te beslissen waar hij mee gaat beginnen. Hij besluit voor de tepelklemmen te gaan, eerst gaat hij zelf genieten van haar mooie tepels. De ene tepel wordt tussen zijn tanden genomen en hij sabbelt er lustig op. Daarna wordt er een klem opgezet, ze kermt heel zachtjes maar nog hoorbaar. Hij haalt de prop uit haar mond en zegt; “Ga je nu braaf doen wat ik zeg? Geen grote mond meer jij, ik wil jou wel horen kreunen of gillen. Maar jij zegt geen enkel woord, tot ik daarom vraag. Duidelijk??”. “Ja, meneer!”. De andere tepel wordt tussen zijn tanden genomen en ook deze tepel krijgt uitvoerig de aandacht voordat er een klemmetje op gezet wordt. Dit voelt heel geil aan, maar het komt ook tegelijk met gevoel als pijn. Hij kijkt er eerst naar en besluit om nu eindelijk eens haar natte kutje te bewerken.
Haar benen zo ver gespreid uit elkaar voor zich, haar gladgeschoren kutje glinstert zo van de sappen, nog voordat hij haar aangeraakt heeft vandaag. Zijn vingers glijden langs haar lippen, zoekend naar haar clitje. Ze siddert half door zijn aanraking, ze verlangt naar meer, maar is zo wijs om dit niet te zeggen. Zijn duim vindt haar clitje, hij bewerkt deze even tot dit mooi opzwelt.. Hij brengt zijn gezicht naar haar kutje toe en kijkt haar strak aan, wanneer hij haar clitje in zijn mond neemt. Hij sabbelt er gretig aan en proeft al haar sappen. Zijn vingers zoeken de natte grotje op en hij laat 3 vingers naar binnen glijden. Eerst gaan ze rustig heen en weer, maar al gauw wordt dit steeds ruwer. Hij komt overeind en blijft haar vingeren, ruw en grof. Ze kreunt volop en kronkelt op zijn vingers. Zijn andere hand is om zijn harde paal heen gesloten, al rukkend. Hij haalt zijn vingers weg en stopt die in haar mond. Ze kan niks anders doen dan die schoonlikken, ze proeft zichzelf en dat windt haar alleen maar nog meer op.

Hij gaat van bed af en pakt een stuk doek om haar te blinddoeken. Plots voelt ze een groot, rubberachtig iets in haar natte kutje, al vibrerend. Ze geniet van hoe hij haar neukt met een vibrator, maar ze verlangt zo naar zijn harde paal. Ze wil zijn zaad, ze wil hem behagen. Het is net of hij haar gedachten heeft gehoord, want de vibrator maakt plaats voor zijn harde paal. Ze voelt aan de gewicht dat hij het is, hij stoot in 1x naar binnen en hard ook. Ze gilt het bijna uit van genot, zijn paal is immers geen kleine. Hij maakt lange halen en traag tegelijkertijd, maar dit wordt al snel vervangen door korte, snelle en diepe stoten.. Ze kreunt volop, maar dit wordt gesmoord door zijn hand om haar keel. Ze weet bijna niet meer van geilheid waar ze zich op moet concentreren, zoveel geile dingen tegelijk. Haar tepels branden van de klemmen, maar wel op een fijne manier. De druk op haar keel is zo lekker, zo groot dat ze soms bijna wegzakt. Hij weet dit goed te controleren, dat het telkens net goed genoeg is. “Ze weet nog niet dat ze straks goed hard in haar kontje wordt genomen, als extra straf voor dat laten wachten vanmiddag”, denkt hij bij zichzelf, wanneer hij nog in haar stoot.

Een orgasme borrelt op bij hem en hij besluit even te pauzeren, heel eventjes maar. Kort genoeg om zo weer verder te kunnen gaan, maar lang genoeg om zijn orgasme nog te kunnen uitstellen.. De touwen worden losgemaakt, de blinddoek eraf gehaald, hij wil haar gezichtje wel zien als ze in haar kont genomen wordt. Er staat niet voor niks een grote spiegel bij de hoofdeinde, hij maakt haar duidelijk dat ze op haar knieen moet gaan. Ze luistert braaf en zo voelt ze ineens spuug op haar kontje. Ze kijkt verschrikt om haar schouder en vraagt; “Wat is dit?”. “Je bent toch al ontmaagd daar, dus dat maak je me niet wijs, Vera! Ik doe wat ik wil, kijk voor je uit! Ik zie jouw gezicht wel, dankzij de spiegel daar!”. Hij duwt zijn duim in haar sterretje en haalt het er weer uit. Dit wordt paar keer herhaald tot het makkelijker gaat, dan wordt er plaatsgemaakt voor 2 vingers. Dit gaat vrij snel makkelijk en hij besluit om een dunne dildo te proberen in haar sterretje. Dit is een geil aanblik voor hem, zien hoe haar sterretje zich steeds sluit, als de dildo eruit wordt gehaald. Maar hij wordt ongeduldig en hij maakt zijn harde paal nog even extra nat met glijmiddel. Zijn eikel drukt op haar sterretje en zo wordt er toegang verschaft aan zijn harde paal. Zonder enige pardon stoot hij diep in haar, terwijl hij haar gezicht goed in de gaten houdt. Haar gezicht vertrekt en ze kreunt hardop, hij voelt zich helemaal de man. Hij weet dat ze echt zijn sletje is vanaf nu, er is geen weg meer terug. Vanaf nu zal ze hem dienen, er wordt alleen maar gehoorzaamd. En anders zal ze het merken ook.. Hij begint haar steeds wilder te berijden, steeds harder en dieper. Zijn orgasme borrelt weer op en hij besluit zichzelf te laten gaan. Hij roept dat hij zijn lading in haar kontje zal lossen en al gauw schokt Jack lekker. Zijn warme lading wordt gelost, diep in haar kontje, hij haalt zijn paal uit haar sterretje en ziet zo hoe zijn lading eruit drupt langs haar gladgeschoren lippen…….

Jack ploft neer naast haar op bed en zegt; “Zo sletje, dat is lekker! Je bent erg lief, maar ik ga je nog meer africhten tot een juiste, gewillige sletje van mij!” en zoent haar vol op haar mond. Vera lacht en denkt; “Mm, zal ik nu eindelijk de juiste Dom. gevonden hebben?”.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir