Door de baas gegrepen – Deel 1

Female Ejaculation

Door de baas gegrepen – Deel 1
Op één van de eerste mooie voorjaarsdagen van het nieuwe jaar, vertrekt ze al vroeg naar kantoor, nadat ze zich heeft gehuld in een netjes toch sexy jurkje van licht doorschijnende stof. Om te zorgen dat wat daar onder zit goed te zien is, heeft ze rode lingerie aangetrokken, die duidelijk zichtbaar is door het zacht gele jurkje heen. Ze begroet de balie medewerker en gaat richting haar werkplek. In het voorbij lopen, kijkt ze even of haar chef al binnen is en dat is het geval. Ze voelt dat hij haar nakijkt als ze zijn kantoor passeert. Nadat ze haar spullen in haar kastje heeft gezet en de computer staat op te starten, loopt ze terug de gang in om koffie te gaan halen. Hoewel ze eigenlijk het kantoor van de chef alweer voorbij is, loopt ze terug, steekt haar hoofd en bovenlijf om de hoek van de deur en vraagt of hij ook koffie wil. Meteen ziet ze zijn ogen glinsteren en ziet dan hoe hij ze weer afwend. Ja graag, stamelt hij nog net hoorbaar en gaat door met het lezen van papieren. Ze haalt twee koffie uit de automaat en brengt er eentje naar haar chef. Nadat ze het bekertje aan hem heeft overhandigd, gaat ze nonchalant op de punt van zijn bureau zitten, slaat haar benen over elkaar en ze kletsen wat over koetjes en kalfjes. Ze ziet hoe hij haar steeds zit te bekijken, al probeert hij dat zo onopvallend mogelijk te doen. Hij weet dat zij het weet en doet het steeds minder onopvallend, tot dat hij zegt dat ze een mooie BH aan heeft. Ze bloost en kijkt omlaag. Hey hey, zegt hij, het is zoals het is en dat mag gezegd worden. Nou dankjewel, zegt ze terug en weet zich niet zo goed raad met dit complimentje. Als de koffie op is, gaat ze terug naar haar eigen werkplek en richt zich op de zaken die deze dag gedaan moeten worden. Wanneer het lunchtijd is, komt hij bij haar aan het tafeltje in het bedrijfsrestaurant zitten en kletsen ze weer over van alles en nog wat. Steeds maakt hij wat toespelingen, maar zij besluit er niet op in te gaan, al vindt ze het stiekem wel heel lekker om te horen en zou ze wel willen reageren.

Na de lunch lopen ze gezamenlijk terug naar hun afdeling en wanneer ze de lift in stappen, drukt Frank (zo heet haar chef) snel op het knopje om de deur dicht te doen. Hey, zegt ze, er kwamen nog meer mensen aan die met de lift mee willen, maar ze vindt geen gehoor bij hem. Vervolgens kiest hij de hoogst mogelijk afdeling als bestemming en gaat vervolgens dicht achter elkaar staan. Weet je dat ik je heel lekker vind ruiken, fluistert hij in haar oor. Ze weet niet hoe ze hierop moet reageren maar voelt aan haar lichaam al dat het reageert op zijn stem en manier van praten. Even laat hij zijn neus dicht langs haar nek gaan en snuift de geur van haar parfum zo goed mogelijk op. Hmmm, je ruikt echt heel erg lekker en om eerlijk te zijn, vind ik die geur behoorlijk opwindend. Nu weet ze helemaal niet weer wat ze moet zeggen en ze friemelt zenuwachtig met haar jurkje. Dan laat hij langzaam zijn hand langs haar billen glijden en voelt ze hoe hij er even subtiel in knijpt. Een opgewonden gevoel maakt zich meester van haar en hoewel ze donders goed weet dat iets met je baas doen in veel gevallen heel onverstandig is, kan ze zich niet langer beheersen en draait zich om. Even kijken ze elkaar diep in de ogen en dan drukken ze hun lippen tegen elkaar en beginnen vurig te zoenen. Ondertussen zoeft de lift (die overigens niet de snelste ter wereld is) verder omhoog langs verdieping 15, 16, 17 enzovoort. Tegen de tijd dat ze de 20e verdieping passeren, zijn ze in een heftige tongzoen verwikkelt en dwalen handen al over elkaars lichaam. Hij voelt aan haar borsten, zij streelt zijn kruis en merkt dat er al iets hards voelbaar is achter de rits van zijn broek. Ze schrikken op van het belletje dat af gaat in de lift en zien hoe de deuren open gaan op de hoogste verdieping van het gebouw. Ze lopen de gang in en zien allemaal verlaten kantoren, waarin her en der nog wat meubels staan en nog achtergebleven papieren rond slingeren. Andermaal pakken ze elkaar vast en een tweede tongzoen volgt. Ik wil je, gromt hij en zij kan niets anders uitbrengen dan, pak me maar.

Haar woorden zijn niet tegen dovenmansoren gericht en direct begint hij haar te ontdoen van haar jurkje. Ondertussen probeert zij om zijn riem los te krijgen en trekt ze zijn shirt uit. Daar staan ze dan, half uitgekleed op een verlaten verdieping van een kantoor. Opeens realiseert ze zich dat men vanuit omliggende kantoren wel eens zicht op hen kan hebben met eventuele gevolgen van dien en hoewel ze dat idee enerzijds wel opwindend vindt, besluit ze toch om hem aan zijn hand mee te nemen naar iets wat voorheen een vergaderzaal geweest moet zijn. Er zitten geen ramen in de ruimte, maar gelukkig werkt het licht er nog, zodat ze niet in het donker hoeven te prutsen. Beiden kleden ze zichzelf uit tot ze alleen nog een boxer en een slipje aan hebben en vallen vervolgens weer in elkaars armen voor wat een heftig kus, tongzoen en streelsessie lijkt te worden. Dan pakt hij haar op en zet haar op één van de achtergebleven tafels, zakt op zijn knieën voor de tafel, pakt haar slipje beet en trekt deze langzaam omlaag. Ze laat het toe en kijkt hem verlangend in de ogen. Wanneer het slipje als een hoopje op de grond ligt, opent ze langzaam haar benen en voelt hoe hij haar begint te kussen en likken vanaf haar enkels en dan langzaam omhoog. Het gevoel is zalig en ze sluit haar ogen om het nog intenser te ervaren. Steeds verder komt hij omhoog, maar toch lijkt het een eeuwigheid te duren voordat hij daar is, waar ze hem nu het liefste wil voelen. Hij kust rond haar poesje, likt plagerig over haar buitenste lipjes en dan opeens laat hij het puntje van zijn tong even tegen haar klitje komen. Ze kan een kreet van genot niet onderdrukken en schrikt daar vervolgens zelf van. Stel dat er toch nog mensen op deze verdieping zijn of stel dat men via camera’s en/of microfoons de bewaking van deze verdieping geregeld heeft. Veel tijd om er over na te denken krijgt ze niet, wanneer ze voelt dat zijn warme tong haar binnenste lippen streelt en er langzaam één en even later twee vingers haar drijfnatte grotje in schuiven. Oww, wat voelt dit zalig en wat verlangt ze naar meer. Ze gaat op haar rug liggen, trekt haar benen op, zodat ze haar voeten op zijn schouders kan laten rusten. Neem me, zegt ze met een geile zachte stem, neem me, zoals je nog nooit een vrouw genomen hebt. Hij trekt zich echter weinig aan van haar woorden en gaat onverstoorbaar door met het likken en vingeren van haar inmiddels flink lekkende kutje. Mmm je sappen smaken zo heerlijk, gromt hij, wanneer hij even kortstondig afstand neemt van haar druipende en zalig geurende kutje.

Als hij opnieuw aanstalten maakt om verder te gaan met likken, gaat ze rechtop zitten, springt van de tafel en knielt voor hem. Ze pakt zijn boxer vast en trekt deze resoluut omlaag. Direct springt zijn stijve paal omhoog en omdat hij zeker niet klein geschapen is, slaat hij bijna tegen haar gezicht. Wow, wat een grote lul heb jij, zegt ze, terwijl ze er verlekkerd naar kijkt. Ze pakt hem met twee handen vast en sluit haar lippen om zijn eikel. Langzaam laat ze haar tong er rondjes omheen draaien en dan schuift ze stukje bij beetje die harde paal haar mondje in. Mmm, gromt ze zacht, terwijl ze hem in een rustig tempo aan het pijpen is. Ook hij gromt en in zijn geilheid wil hij haar hoofd vastpakken, maar daar is ze niet van gediend. Met een ferme handbeweging duwt ze zijn handen weg en gaat weer door waarmee ze bezig was. Ze likt zijn eikel, streelt zijn keiharde stam en laat dan zijn pik weer zo diep mogelijk haar mond in verdwijnen. Doordat ze zo gulzig aan het zuigen is, druipt het speeksel langs zijn paal omlaag en druppelt af en toe op haar kleine borsten, haar buik en haar bovenbenen. Ze lijkt het niet te merken en gaat onverstoorbaar door met likken, zuigen en aftrekken. Wanneer hij opnieuw een poging doet om haar hoofd vast te pakken, staat ze resoluut op, zoekt haar kleren bij elkaar en verlaat de kamer. Eenmaal op de gang gekomen, realiseert ze zich dat ze nu mogelijk weer zichtbaar is voor anderen en daarom schiet ze de eerste de beste wc in, die ze tegenkomt. Snel draait ze de deur op slot, legt haar kleding op de rand van de wasbak, slaat de wc-bril dicht en gaat er op zitten. Ze moet duidelijk even tot zichzelf komen en de afweging maken of ze dit wil doorzetten of dat dit eigenlijk al te ver gegaan is. Niet veel later hoort ze hem op de gang lopen en vlak daarna klopt hij op de deur. Komop schatje, ik weet dat je mijn harde staaf diep in je geile kutje wil, zegt hij op hijgerige toon. Meteen voelt ze weer een scheut van geilheid door haar lichaam trekken, maar tegelijk voelt ze ook twijfel en paniek. Het is in de eerste plaats haar baas die dit vraagt en bovendien heeft ze thuis een partner zitten die ze niet wil verraden. Om even tot zichzelf te komen, begint ze zich (eigenlijk zonder er bij na te denken) te vingeren en het gevoel dat haar strelende vingers over haar klit geven, zorgt ervoor dat ze weer rustiger wordt. Ze besluit zichzelf even snel klaar te vingeren en wanneer het orgasme daar is, laat ze dit luid en duidelijk horen. Oww, jij geile teef, hoort ze vanaf de andere kant van de deur en voordat ze goed en wel beseft wat er gebeurd, vliegt de deur open en trekt hij haar de wc uit. Nu is er geen weg terug meer, gromt hij. Je zal geneukt worden.

(Wordt vervolgd)

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir