mijn moeder deel 4 (einde)

Ass

mijn moeder deel 4 (einde)
vervolg van deel 3 en een gebeurtenis die plaats vond toen ik 17 was en m,n moeder wilma al 45 was haar vriendin lenie was toen 51 jaar

jannie,gerda en ik gingen die zondagmiddag een flinke wandeling maken in het bos.
wist ik dat de dames alleen maar een panty aan hadden na een minuut of tien in het bos te hebben gelopen
zagen we 2 kleine hondjes loslopen waarop de dames zeiden kijk wat een lieve kleine kuttelikkertjes.
dat hebben we gehoord zei een ouder echtpaar achter ons (die we niet gezien hadden)
en boden onze excuses aan we raakte aan de praat en stelden ons voor en praten wat.
maar alles ging wel vlug het echtpaar bleek jan en bettie te heten en beide waren ze in de 80.
het gesprek ging over nu en vroeger en over sex en buiten lucht jan was 80 en had altijd gevaren en was nog potent voor z.n leeftijd.

bettie was 83 en ook nog wel vlot hoor ze vroegen van hoe vrij wij waren ? jannie en haar dochter gerda trokken beide hun rok omhoog en lieten zien dat ze alleen een panty aan hadden waarop jan z,n pik liet zien en te kennen gaf dat hij wel over de panty,s van de dames heen spuiten wou en bettie vroeg van casper laat jij hem niet zien aan mij.

waarop ik lachte en zei dat ik dan ook over je kousen spuiten wou dit deden we en nadat we klaar waren wroeg jan of er sex in een ruimte mogelijk zou zijn
ik zei volmondig nou nee want we zijn natuurlijk veel jonger als jullie.

jan merkte op dat hij graag zijn pik eens in een jong blaadje stoppen wou.
gerda zei mij lijkt het wel wat om door een man van 80 te worden geneukt maar wel met condoom dan he.? jan was het er mee eens.
bettie merkte wel op dat ik een grote pik had en verbaasde zich over hoe veel warm zaad ik over haar kousen spoot en vroeg me van wel casper wil je mij niet eens neuken.

waarop ik ja zij
en bettie mij vertelde haar te moeten neuken zonder condoom en haar oude kut vol te spuiten en wat er uitloopt pijp ik wel van je pik af.

we liepen naar een bankje toe die verscholen stond acher de bebossing
jannie keek toe en hielp om het condoom over de lul van jan te schuiven en even later keken we toe hoe jan gerda neukte.

we zagen haar genieten toen jan kwam ging het condoom er af en spoot z,n ladig over gerda,s buik en panty heen ik begon nu bettie te neuken het begon rustig en ging steeds harder en na even spoot ik haar kut vol en pijpte ze mijn inmiddels paarse eikel tot hij weer een lading in haar mond spoot.
na deze gebeurtenis in het bos was er nog wel iets gebeurt tussen hun en ons
maar het oudere stel verhuisde naar het buitenland en eindigt hier.

wel deze zondag liep naar de avond toe die ik thuis doorbracht en denkend wat er gebeurt was.

maar ook gelijk weer denkend aan m,n moeder die ik al 2 dagen niet geneukt had omdat ze een week-end weg was.
die maandagochtend ging ik
gewoon naar school net als anders maar met een raar gevoel in m,n onderbuik.

ik was die dag beregeil die maandag middag rond 4 uur kwam ik thuis en groete m,n moeder die schijnbaar net voor mij binnen stapte we gaven elkaar een innige kus die uitliep op een heftige tongzoen sessie en ik greep m,n moeder schaamteloos bij haar kut.
en merkte op
dat deze geschoren was waarop m,n moeder zij dat lenie de schuldige is dat m,n kut kaal is.
ik zij haar dat ik dat lekker vond en duwde mijn inmiddels harde lul in m,n moeders kut en begon met neuken niet veel later spoot ik haar kut vol(ik was blij dat m,n moeder weer thuis was ).

mijn moeder zei dat ze alles had verteld aan lenie.
en dat lenie zich blijkbaar ook likken door haar dochter toen ik die maandag voor de 2x mijn moeder neukte.

deze keer achterlangs zij ik.
nou mams het zal ook niet lang meer duren of ik ga je ook anaal neuken waarop m,n moeder vroeg van doet dit geen pijn.

ik vertelde haar dat we het beetje bij beetje gaan proberen en oprekken en neukte mijn moeder weer naar een hoogte punt en spoot m,n zaad in haar kut en het restant over haar kontgaatje.

dat ik met een vinger bewerkte en na even was mijn moeder zo geil dat ze een paar druppels pis liet lopen over de stenenvloer.
we gingen douche en maakte voor ons beide een goede maaltijd klaar om weer even op krachten te komen.

en na te praten over het week-end? even later belde lenie of het leuk was om met z,n drieen te gaan eten waarop m,n moeder zei dat we al bezig waren met eten maken maar dat ze wel welkom was.

even later stapte lenie binnen en zei van meid wilma wat zie je er afgepeigerd uit waar op mijn moeder zei ja sorry das de schuld van casper die heeft me alweer 2 keer zalig geneukt.

even later merkte lenie op dat ik haar dan ook maar eens neuken moest en dat ze al zovaak had gehoord dat ik daar best goed in was.
zo begon het terwijl we nog moesten wachten tot het eten klaar was.

begon lenie me te pijpen waar op wilma m,n moeder toekeek en even later kreeg ik het nog net voor elkaar om lenie voor het eten stevig klaar te neuken.

en zowel lenie als wilma m,n moeder zaten zalig ontspannen aan de maaltijd
toen we klaar waren met eten deden we met z,n drieen de afwas waarna de koffie volgden met een zalige stevige neukpartij met beide dames.

(ik was toen pas 18 geworden )en vondt dat ik al best veel geneukt had zei ik tegen m,nmoeder en lenie beide dames lachte en zeiden ja joh maar je hebt ook zo,n pracht pik in je broek zitten daar willen veel dames wel mee spelen hoor.

de gebeurtenissen met mijn moeder wilma en haar vriendin lenie gingen gewoon door en werden steeds heftiger terwijl de buitenwereld daar gelukkig niets van mee kreeg.
(voor de buitenwereld ging ik met gerda om )en ook bleef ik ook jannie de moeder van gerda neuken.

en mede omdat ik veel kennissen had omdat ik heel veel bezig was bleef het neuken met oudere dames lekker doorgaan.

tot op op een gegeven moment ik meen 23 werd en al een jaar of 3 een goede baan had toen veranderde het patroon wel wat.

maar ik vondt het toch beter worden om mijn moeder en lenie (wat minder te neuken ) tja iedereen werd ouder en toen ik 23 was en op mezelf woonde kwam ik nog wel thuis om mijn moeder te neuken en ik ging ook nog weleens naar lenie toe om te neuken e d. maar het werd wel iets minder.

echter waar ik een flat(toen ik op mezelf ging ) had in het gebouw woonden veel ouderen veel dames alleen en al na een week had ik contact met hennie m,n naaste buurvrouw die er voor haar 74e jaar nog geweldig uitzag.

en na een praatje met hennie te hebben gemaakt zei ze van ja casper ik zag je wel verlekkerend kijken naar me toen ik op de trap stond en met de ramen bezig was val je op oudere dames waarop ik ja zei kom even binnen zij hennie dan drinken we even koffie we deden dit en praten over alles en nog was en het kwam ter spraken dat mijn vriendin gerda en haar moeder gingen verhuizen naar het buitenland.
ohw zei hennie maar dan ben je weer vrijgezel ja antwoorde ik.

maar ik ben druk met werk e.d dus geen tijd voor een nieuwe relatie hoor even zei ik hennie wou mijn huissleutel wel beheren voor als ik er niet was en er iemand binnen moest o i d.

toen het buiten vroor en erg koud was kwam ik vroeg uit bed om te gaan douche echter ik had niet in de gaten dat hennie binnen was om de kachel wat hoger te zetten toen ik hoorde goedemorgen casper zo das een pracht exemplaar hoorde ik hennie zeggen.

morgen hennie ik ga even douche en trek ik wat aan en zal even koffie maken ik deed dit hennie had geen haast en het was een uurtje of 7 in de ochtend.

hennie vroeg me of ik haar voortaan tante hennie noemen wou ik wou dit wel hennie vroeg me of ik altijd zo,n grote ochtend erectie had waarop ik zei nou niet alleen in de ochtend hoor.
tante hennie vroeg me of als ze er aan voelde of mijn pik dan niet vlug verslapte en m,n boxshort niet beter zat dan ik weet niet zei ik .

tante hennie voelde aan mijn harde pik en in plaats dat ie verslapte werd ie veel harder ik merkte op dat het hennie niet onberoerd liet en voelde aan haar stevige grote borsten.
tante hennie vroeg casper lieverd vindt je dat lekker ik zei ja.
u ook ja zei hennie ik vindt het erg geil tante hennie deed haar rok uit en ik zag dat ze een panty aan had zonder slip.
hennie zei dat ze normaal nog al een corset freak was maar dit was vlugger Ik hielp haar met haar panty omlaag te doen en deed haar blouse uit.

ik zei tante hennie dat ze nog terug kon en zei haar ook als ze het niet fijn vond dat ik gelijk zou stoppen.
maar we gingen door en voor hennie er erg in had stond ik met m,n steenharde pik in haar 74jarige kut te roeren.

wat ze zichtbaar zalig vond en zachtjes zei van wat heb ik dit gemist en na haar te heben geneukt spoot ik mijn warme ochtend zaad met grote slierten teglijk in haar natte behaarde kut.
(ik merkte op dat hennie mijn hoer was waar ik eigenlijk wel naar opzoek was )

maar omdat ik druk was met werk en nevenactivieteiten was ik vroeg weg en laat thuis maar hennie beheerde m,n flat keurig netjes en ik nam daarom vaak kledig ,schoenen en lingerie mee voor hennie en we neukten echt de sterren van de hemel soms wel 3/4 keer op een dag zalig.
dit is heel lang door ge gaan tot ik verhuisde en hennie jaren later wegviel na een auto ongeluk.

nu ben ik een vlotte 40iger ? woon mooi en neuk buiten veel ouderedames ook nog wel eens een meisje van een jaar of 17
groetjes casper

einde

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir