Scoren, ook onder de douche

Ass

Scoren, ook onder de douche
Scoren, ook onder de douche

In de nadagen van mijn al vroeg mislukte voetballoopbaan werd ik gevraagd om in een zaalvoetbalteam een seizoen met mijn mooie passjes te gaan strooien. Het gelegenheidsteam bestond uit een stevige kroegbaas op doel, mijzelf als spelverdeler, wat snelle jonge gasten die her en der vandaan gelokt waren met de nodige gratis biertjes in het café van de kroegbaas, en een handige allochtone pingelaar, die we Appie noemden.

Hij had wel een officiële voornaam in zijn paspoort staan en stelde zich daarmee aan mij voor, maar die naam gebruikte nooit iemand. Appie was gewoon Appie. Hij was nogal eigenwijs, gaf de bal zelden af aan een medespeler, was moeilijk af te stoppen in de zaal en scoorde vaak. Dus hij kon een potje breken. Hij kon rustig vijf minuten voor de wedstrijd komen aanzetten. Dan keek de kroegbaas alleen een beetje boos naar hem, hoofdschuddend.

Na afloop van de gewonnen wedstrijd, zat de sfeer er in de kleedkamer goed in. Er werd het nodige bier gedronken en uiteindelijk, toen de tegenstander al lang gedoucht en aangekleed vertrokken was, trokken wij onze bezwete voetbalplunje uit om te gaan douchen. Onze voetbalkleding werd verzameld in een grote tas en werd door de vrouw van de kroegbaas gewassen na iedere wedstrijd, zo vertelde hij mij.

Wat me meteen opviel, was dat Appie zijn slip aanhield toen hij onder de douche stapte. Dat had ik eerder gehoord: jongens uit een andere cultuur hebben er vaak moeite mee hun geslachtsdeel te tonen aan mannen. Of zijn misschien bang voor aanranding. Dus ze gaan niet naakt onder de douche met mannen.

Wat me ook opviel was dat Appie in een hoekje wegdook, tot de kroegbaas met zijn grote lijf zijn richting uitkwam en zei: ‘Zo Appie, nu hier nog even scoren, en je bent weer helemaal het mannetje.’ Lachend voegde hij hieraan toe: ‘Dan mag je altijd je onderbroek aanhouden tijdens het douchen!’

Wat dat scoren inhield, werd me snel duidelijk. Terwijl ik mijn haar met shampoo insmeerde en de andere jongens zich ook uitgebreid inzeepten, zag ik dat Appie op zijn knieën voor de kroegbaas ging zitten en meteen diens natte lange pik in zijn mond nam. Met zijn linkerhand begon hij aan het grote ding, dat amper in zijn mond paste, te trekken. De kroegbaas gromde tevreden en greep hem bij zijn haren beet.

Niemand van mijn teamgenoten keek op of om, dus kennelijk gebeurde dit vaker. Appie trok en zoog alsof zijn leven ervan afhing en de kroegbaas bewoog ritmisch met zijn heupen, zijn pik in en uit Appie’s mond schuivend. Ergens in Appie’s keel hield de vrije ruimte – om het in voetbaltermen te houden – op en hij maakte kokhalzende geluiden.

‘Ja, lekker hoor, Appie. Zo mag ik het voelen!’. Ik wist eigenlijk niet zo goed waar ik kijken moest, en keek per ongeluk de kroegbaas recht in de ogen. ‘Je had dit zeker niet verwacht, he? Lekker toch! Hij doet niets liever, die geile Appie.’

Hij gromde nog wat en vervolgde: ‘En wat nog mooier is, is dat na iedere gewonnen wedstrijd een andere ploeggenoot Appie mag neuken nadat hij mij heeft klaargepijpt. Ik wil hem liever niet in zijn kont neuken, is nogal ingewikkeld, vertel ik je nog wel eens, maar die jonge gasten vinden dat supergeil.’

‘En omdat jij nieuw bent, is de beurt vandaag aan jou’. Ik slikte even, want daar had in totaal geen rekening mee gehouden natuurlijk. Ik was 100% hetero, al fantaseerde ik wel eens over hoe het was om een mannenkutje te neuken. Tsja, wie niet, dacht ik dan.

Toen de kroegbaas luid kreunend zijn zaad in Appie’s mond had gespoten, trok hij zijn leuter terug. Er lekte nog wat sperma uit Appie’s mond, maar dat werd snel weggespoeld door de waterstraal die nog steeds op het duo neerdaalde. ‘Jouw beurt’, zei hij resoluut tegen mij en Appie leek klaar voor het volgende hoofdstuk.

Hij knielde voor mij en begon mij te ‘fluffen’. Ik was al stijver geworden door het tafereel van de kroegbaas met Appie, maar werd nu kneiterhard door zijn gezuig en getrek. Twee jongens, die duidelijk bekend waren met de procedure, hadden de massagetafel uit de kleedkamer naar de doucheruimte gesleept. Appie trok nu wel zijn onderbroek uit en nam braaf plaats op de gladde tafel.

Hij trok zijn billen wat uit elkaar en wachten tot ik achter hem plaatsnam op de tafel. Ik smeerde nog wat speeksel op mijn eikel en dacht niet te veel na over wat er nu ging gebeuren. Mijn pik in Appie’s kutje, en ging ik dan ook nog in hem klaarkomen?

Ik pakte hem bij zijn heupen, duwde mijn eikel langs zijn sluitspier en voelde een hevige schok in zijn iele lijf. Ik schoof mijn torpedo voorzichtig helemaal naar binnen en begon te pompen. Ik merkte dat ik door zijn strakke sluitspier gedwongen zou worden heel snel mijn lading in hem te lozen.

Binnen een minuut was dat al zo ver en ik was eigenlijk wel een beetje opgelucht. Appie was snel van mij af, want het was niet mijn bedoeling om zijn kutje lang pijn te doen. Of vond hij dit juist lekker? Want ik had niet gemerkt dat hij het vervelend vond …

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir