Voor het sollicitatiegesprek

Voor het sollicitatiegesprek
Op het moment dat ik de slaapkamer binnenliep, deed je net je zwarte pantalon aan. Niet zomaar een broek, nee, een nette broek met scherpe vouw. Je had een kreukloos wit overhemd aan en een donkere stropdas met blauw erin. Je haar was netjes gekamd en nog vochtig. Je had net een douche genomen. Je zag er fantastisch uit. Schoon, maar met geile blik. Of was dat wat ik er van maakte? Het was overduidelijk dat je of naar een sollicitatie, naar een trouwerij of naar een andere feestelijke gelegenheid op weg was. Op het bed lag ook nog een chique jasje. Ik keek verder niet echt goed naar de rest van je kleding, want je zwarte onderbroek trok mijn aandacht. En het hele kleine stukje been dat nog zichtbaar was. Het water liep me in de mond. Je wilde op dat moment net je broek daarover heen trekken, maar je zag dat ik keek en je aarzelde. Een heel klein moment, een fractie van een seconde, maar lang genoeg om te weten dat ik het jammer vond dat dit ogenblik zou eindigen. Ik keek naar de contouren van je geslachtsdeel in je slip en ik werd helemaal week. De vulling in de onderbroek zag er zo veelbelovend uit. Het klinkt zo gewoon, maar het was een raar prettig gevoel. Wetende dat er niets gaat gebeuren, maar wie weet toch. Ik wilde iets vragen als ‘Zal ik je even succes wensen?’ of ‘Een handje helpen?’, maar jij begon al te praten.

‘Goed, als je dan toch door mijn onderbroek heenkijkt, kan ik hem net zo goed wel even laten zakken, maar je mag alleen kijken, niets doen’.
Dat was al meer dan ik verwacht had, maar toen je slip liet zakken, was het meer dan jammer dat het alleen bij kijken moest blijven. Je pik wees half gezwollen in mijn richting en ik mocht er met geen vinger aankomen, dat is wat je noemt een tantaluskwelling.
‘Waarom niet?’ vroeg ik je. Het antwoord wist ik al, maar soms vraag je nu eenmaal naar de bekende weg.
‘Er is te weinig tijd en ik kan het me nu niet veroorloven om zaadvlekken op mijn kleding te krijgen. Hoe goed je normaal ook alles verorbert, ik durf het risico nu niet aan. Wie weet hoe ver ik schiet en ik denk niet dat mijn toekomstige baas een zaadlucht net zo weet te waarderen als wij’.
‘Daar heb je denk ik gelijk in, maar hij of zij mist wel wat en verspillen is zonde’, zei ik lachend.

Ik ging met mijn gezicht naar je kloppende lul toe en wilde hem met mijn handen vastpakken. Je maakte duidelijk dat ‘nee’ ook echt ‘nee’ was vandaag. Ook al dacht je pik daar heel anders over. Je had gelijk. Het was beter om even te wachten. Na het gesprek was er reden tot feesten en slikken, nietwaar? Toch gaf ik me nog niet helemaal gewonnen.
‘Mag ik je dan wel een succes-wens-zoen geven?’
‘Vooruit, maar je hebt het dan wel over een gewone zoen en niet over een Franse tongzoen. Je lippen blijven droog. Ik wil geen spuug op mijn lul of ballen’.
Ik deed wat je zei en kuste je eikel. De warmte maakte me gek. Je eikel was nog helemaal droog. Ik luisterde wel. Ik gaf een zoen op de aderen op je schacht. Als laatste ging ik naar je ballen en gaf ze beide een kus. Hoewel het bijzonder opwindend was, deed het me minder dan normaal. Dan zou ik niet te houden zijn, wat je ook zei. Ik denk dat het kwam omdat de geur van je geil nog niet aanwezig was. Je rook te veel naar een duur merk bodycrème. Of misschien was het je aftershave? Je lichaamsgeur was me liever, maar het kwam nu goed uit. Toch deed je nog iets wat de hele dag op mijn netvlies bleef staan. Geil. Zo zaadopwekkend.

‘Genoeg aandacht voor de voorkant, je hebt me daar genoeg geluk gewenst. Straks loop ik nog over. Ik zal eraan denken straks en dan is die baan voor mij, dat weet ik zeker’.
Je liet zowel je onderbroek als pantalon op je enkels zakken en bukte voorover. Ik vroeg me af wat je wilde dat ik deed. Je scheen van mijn gezicht af te lezen dat ik je niet begreep. Moest ik je neuken? Leek me sterk, zeker nu. Wat dan wel?
‘En als laatste een zoen achter mijn ballen. Tussen mijn kloten en mijn anus’.
Je knielde op je knieën zodat ik er goed bij kon. Je ballen hingen laag te bungelen. Verleidelijk. Je moet heel warm gedoucht hebben, want zo diep had ik ze zelden gezien. Heel langzaam bewoog ik mijn mond naar de gevoelige plek toe. Op het moment dat ik mijn lippen bevochtigde, stond jij op en kleedde je verder aan. Mij in afwachting voor het vervolg achterlatend. En dat was ook precies je bedoeling geweest. Of was het mijn straf omdat ik speeksel wilde gebruiken?

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir